Úprava již zrekonstruovaného jádra

Dobrý den, Rád bych upravil již zrekonstruovanou koupelnu (vyzděnou, nové rozvody, obklady a příslušenství) v paneláku. Jde mi o to, že se chci zbavit současného vchodu ze strany kde uvažuji kuchyň. Tzn. vybourání jedné stěny koupelny, na které je teď umyvadlo a prodloužení stávající koupelny asi o 1 až 2 metry, vytvoření nového vstupu a natažení nového rozvodu k umyvadlu, které bude proti původní poloze posunuté. Zároveň bych chtěl přemístit kuchyň ,,za roh,,. Tzn. pořád bude za stěnou koupelny, ale za stěnou za rohem oproti stávajícímu místu. Takže bych chtěl přípravu pro novou kuchyň na tomto místě ( přemístit rozvody vody, elektriky a odpadu + příprava pro myčku. Snad se dá tento popis pochopi :-) Dokáže někdo alespoň hrubě odhadnout na kolik to může od firmy přijít? Moc díky H.
Odpovědět
Profilova fotka
já čekala, že budeš chtít odhady svépomocí :-D pokud si to necháte dělat firmou, tak bych poptala více a hned uvidíš, jak se ceny pohybují
Odpovědět
@honzaz To se tedy jedná o rekonstrukci rekonstrukce? Náčrt by byl dobrý.
Odpovědět
udělal jsem hodně rychlej náčrt při práci :-) snad se z toho dá pochopit, co a jak zamýšlím. Zkráceně se mi jedná o to, abych nevcházel do koupelny z místa, kde bych rád měl kuchyň
Odpovědět
@honzaz Vypadá to na dost velkou rekonstrukci, zazdít jedny dveře, vybourat nové, vybourat stěnu, kanalizace, voda, elektřina přes koupelnu, nové obklady, podlaha, revize. Tipuji na min 2/3 ceny celkové rekonstrukce.
Odpovědět
Nakonec jsem to vymyslel jinak :-) Ale ještě jeden takovej dotaz. Vím, že se dělají nějaké desky, nebo folie, které vypadají jako obklad. Jsou otěruvzdorné a voděodolné. Dělá se něco podobného i na podlahu namísto dlaždic?
Odpovědět
Profilova fotka
@honzaz Myslím, že zásah do koupelny není zas až takový až na tu vodu a zdi, ale zásah a přemístění kuchyně vyjde podle mě na dost peněz. Na podlahu můžeš položit třeba lino nebo vinyl, ale dlažba je dlažba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?