Výška kuchyně - 210 nebo 230 cm?

Rozhodli jsem se pro kuchyni z Ikea. Zvažuji celkovou výšku kuchyně. Výška stropu je 250 cm. Ikea nabízí 210 cm nebo 230 cm. Já měřím 158 cm, manžel 191 cm. Byla jsem rozhodnutá pro nižší, ale ikea poradce říkal, že by si dal tu vyšší a do horních výklopů (2 výklopy nad sebou), by umístil např. dekorace (vánoce, velikonoce). Spíž máme a dům je podsklepen. Jde mi také o to, ať v té kuchyni nevypadám jak trpaslík.
Odpovědět
U nás byla preference hodně ulozneho místa a proto bude kuchyň až ke stropu. Taktéž mám 160cm a v nejvyšších skrinkach budou jen sezónní věci jako forma na beránka, formicky na cukroví ,nádobí na Vánoce atd prostě to co člověk vynda jednou za rok .
Odpovědět
My máme kuchyň až po strop (275 cm), já měřím 162 cm. Úložný prostor byl pro nás hodně důležitý.
Odpovědět
Trošku si rýpnu: není důležité jak vařím, ale jak u toho vypadám:D
Odpovědět
@pedagogus ulozneho prostoru neni nikdy dost. A kdyz budes mala, sup do lodicek s podpatkem a razem je krize s vzhledem zazehnana ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pedagogus osobně si myslím, že mám rád když věci vypadají kompaktně a hlavně prakticky. Kompaktně, že to bude co nejblíže ke stroju. Eventuelně to půjde vykrýt krycím panelem. Prakticky.. nebude vidět tolik bordelu nebo mastného prachu z kuchyně. Protože tomu se prostě neubráníte.
Odpovědět
@pedagogus máme podoby problém. Muž 193cm a žena 153cm. Volili jsme výšku tuším 210 ale do horních skříněk zapomeňte na výklopy. Sice je otevřete, ale zavírat bude muž či budete muset na stoličku. Proto vršek máme klasické dvířka
Odpovědět
@veruny co říkáš?
Odpovědět
@verunky co říkáš?
Odpovědět
A co zavíráni na motorek tlačítkem které bude dostupné i menším osobám
Odpovědět
Profilova fotka
@spaly zrovna tohle je teda pekne draha sranda :-)
Odpovědět
@mimoto no tak já nevím jestli třeba 10000-15000 kč za otevírání 5 skříněk se dá považovat za drahé řešení když to vyřeší pohodlně jejich situaci...
Odpovědět
Profilova fotka
@pedagogus ja uplne neznam moduly Ikea tak moc nevim co si pod tim mam predstavit (mas nejaky obrazek?)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?