Za kolik seženeme zedníka na hrubou stavbu?

Prosím o radu. Za kolik reálně seženeme zednika na hrubou stavbu (vyzdeni zdiva včetně prickovek bez střechy) včetně zakladove desky? Pozemek je rovinaty, podloží perkove. Radon vysoký. Materiál dodáme samy. Zemní a vykopove práce zajištěny. Severní Čechy. Děkuji.
Odpovědět
137 987,-Kč
Odpovědět
Troll si sice dělá srandu, ale nemusí být daleko od pravdy, nám zedník nacenil vyzdění domu 18,5x8,6 m na 150 tisíc. (včetně základovky)
Odpovědět
@majak78 Děkuji. Byla by to i naše představa, ale zatím se nám nedaří. Jak je to staré číslo, kdy jste stavěli?
Odpovědět
@michaelab81 Je to aktuální, ještě jsme nezačali. Ale teda Severní Morava :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj práce zedníka v roce 2017 na zákl. desce 200kč/h a zdění 130kč/m2 obvod i příčky bez rozdílu. Zlínský kraj.
Odpovědět
Málo údajů- materiál z kterého se bude stavět, více výkresů min. řezy. Prostupy pro vodu,elektřinu,odpady bude dělat kdo? Rozdíl může být hodně velký jen na základové desce.
Odpovědět
Máme naceněno porotherm 300 na pěnu , plocha 152 m2, mírný svah, obdelník půdorys. Za zaklady + obvodové zdivo včetně věnce ale bez příček už na 100 tis. Staráme se jen o materiál jak zedník řekne + bagr.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@anetka2017 Mohla bych se zeptat, jaky je to kraj? Dekuji!
Odpovědět
@dumdumd Je to Moravskoslezsky kraj, cena jedle meho nazoru takovy stred. Samotne shaneni materialu je nekdy na nervy, ale da se tim dost usetrit.
Odpovědět
Dum 250m2, prizemni, 13 saru zdiva. Sleva cca 50% porotherm. Vyzdil jsem to sam s otcem. S prestavkama 14 dnu, ale clovek se nadre. Lidi i stropari chvalili, jak je to pekne vyzdene. Zkuste popremyslet, jestli to taky nedate, uspora znacna ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, ono bude záležet i na přesné lokalitě, kde stavíte. My stavíme za Berounem, měli jsme od dvou zedníků nabídku na hrubou stavbu cca 1000,- Kč/m3 (stavíme z 50ky Heluzu, a zedník počítal na objem, takže se to dá u klasických cihel brát jako relevantní hodnota). Myslím, že u těžších cihel by mohla být cena trochu vyšší. Navíc jsme platili za pronájem lešení, za mechanizaci, která byla potřeba (bagr na překlady - máme těžké velké roletové), a budeme mu dávat 1000,- Kč za sundání podpěr stropu po vytvrdnutí. Tam stráví počítám 4 lidi cca 2-3 hodiny votravné práce. Doporučuju určitě poptávat práci úkolově. My se domluvili na přízemí - nosné zdi a stropu, patro, příčky, komín a schody budeme stavět sami. Střechu zase řemeslníci. Ale my máme hambálkový krov, tak Vám to asi moc nepomůže (ale kdyby jste chtěla můžu vám napsat co si říkají za práci na naší střeše, opět jsme poptávali asi 3 fy a cca stejné ceny, sem tam něco dražší, ale zase něco jiného levnější). Měli jsme nabídku i skoro 2x tak drahou, tak tu jsme nepřijali :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?