Zahradní domek, jaká je cena?

chtěla jsem vás poprosit o názor na cenu zděného zahradního domku velikosti 4x5m se záchodem??? děkuji
Odpovědět
Na klíč bych to viděl cca 150-200tis.
Odpovědět
myslela jsem svépomocí ,ale děkuji za názor, i tak si mohu udělat obrázek o ceně ,jelikož o těchto cenách nemáme vůbec potuchy...
Odpovědět
Strašně těžko se něco oceňuje, když každý máme jinou představu. Takže je potřeba přesně definovat jaké to má mít parametry a pak se dá zjistit poměrně přesná cena.
Odpovědět
min 250-300tis celoročně obyvatelné min 200tis sezonní
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud svépomocí, tak bych to viděl za 100. Ale to je opravdu jen předběžná cena materiálu. Předpokládám, že kdyby to bylo ze dřeva tak se dostaneme o něco níž. Ale cenu pak dělají také okna atd.. Tohle je opravdu takové nutné minimum.
Odpovědět
No měl by to byt zahradní domek ,který by měl mít 2 plastová okna, jedny vchodové dveře, sešikmenou střechu pokrytou takovým tím plechem, co vypada jako tašky a zvenku by měl byt zateplený..topit bych tam chtěla čerpadlem který stoji cca 15tisic..chtěla bych v tom domečku podnikat ,takže celoročně obyvatelný..
Odpovědět
Zdravím, rád bych vás poprosil o malou radu a nechci kvůli tomu zakládat zbytečně nové téma. Rádi bychom si s přítelkyní postavili zahradní domek o rozměrech cca 3x4m, výška 3m s pultovou střechou. Domek chceme stavět na zemní vruty a potřeboval bych prosím pěkně poradit, jaký materiál (síla hranolů a trámů) použít ke stavbě domečku, aby nebyl zbytečně předimenzován, ale na druhou stranu, aby nám nespadl na hlavu. :) Tj, rošt, konstrukce chatky a střecha. Střecha bude buď plechová nebo nějaká lepenka. Děkuji
Odpovědět
Nebylo by lepší koupit hotový? Tyhle rozměry se prodávají v obchodech pro kutily - OBI, Hornbach a tak, ne?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?