Zdena ,,chata" zastavena plocha 50m2 za kolik se da postavit?

Dobry den, prosim zkusenejsi o nazory kolik si myslite ze by se dala postavit takova zdena chata 4kk na celorocni pobyt viz obrazek.Prizemi: obyvak s kk,loznicka,wc a sprchovy kout a v patre 2 pokoje.Zastavena plocha 50m2.Je mi jasne ze s firmou na klic je cena skoro 1x vic, takze by jsme to resili zednika s manzelem plus jeden pomocnik.Jde nam hlavne o stavbu jinak elektriku,vodu to by udelali kamaradi z oboru. diky vsem !
Odpovědět
Určitě neplatí tvrzení, že svépomocnou stavbou ušetříte 50% nákladů oproti stavbě na klíč, alespoň v současné době... Hodně záleží na zvolených materiálech, cenový rozptyl může být opravdu obrovský. Cenově teď budu opravdu věštit - 1,5 -2mil. Existuje po internetu plno pomůcek na výpočty cen domů, tak zkuste zapátrat. Dá se to počítat podle zastavěné plochy počet m2 x 23 000Kč nebo podle obestavěného prostoru... Spíš bych se pídila obráceně - kolik mám peněz a co za to mohu postavit...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@kvetinka12112 Hezký den, zajímá mě, jestli jste nakonec začali stavět? 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@torpen Ahojky taky mě zajímá, jestli jste nakonec uskutečnili stavbu? 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Na klíč 3.000.000kč Zrovna stavíme
Odpovědět
@kvetinka12112 Záleží na použitých materiálech, základových poměrech, osazení v terénu, vybavení, technologiích, dopravních vzdálenostech, atd. Z toho vyplývá cena: Cca 1 - 4 mil. Kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den ,tak chata už postavená......🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?