Dveře Next bezpečnostní

dva roky se vstupními dveřmi Next znamenaly dva roky loterie, jestli se dostanu bez potíží z domu či dovnitř. Nyní jsem odstoupil od kupní smlouvy a nezbude nic jiného než se soudit. Čtvrt milionu korun vyhozených, výsledek nejistý. Domnívám se, že sběrem podobných případů si mohu vylepšit právní pozici. Děkuji za jakýkoliv příspěvěk ohledně firmy nebo jejich produktů. s díky.... Ales
Odpovědět
Profilova fotka
A co s těmi dveřmi je?
Odpovědět
My máme Next dveře jedny už 23 let a druhé 14 let stále slouží. Ty starši dokonce přežily pokus o vypáčení. Zámky stále dobře slouží. A čím jsou ty dveře tak speciální, že stály čtvrt milionu?
Odpovědět
to skutečně nevím, jsou v dome s 10 byty, od začátku instalace zvonky pískají a není rozumět slova, zamek se zasekava v pozici tzv.nočního zamykani, dvakrát výměna motorku za 14 000 kus, nejasné záruky, resp všechny opravy placené s výmluvou na špatné zacházení se dveřmi, Jistě se nekdo snažil dveře vypáčit, ale proto jme si je nechali instalovat, aby se nikdo jen tak do činžáku nedostal........ Samo nedovírá nebo dveře bouchají tak, že hýbou zárubní a to prý nejde upravit, prý je to olejový system....... nevite kolik stojí solidní domovni dveře pro činžák?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Profilova fotka
@postavil Dvoukřídlé dveře na míru do starší zástavby Prahy 50k. 25k historická replika vnějšího a vnitřního povrchu. Vložky a kontrazaruben 30k. Instalace 20-30k a nakonec DPH a ses na 200k jen to hvizdne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?