Jaké parcelní číslo zapsat do darovací smlouvy?

Prosím, může mi někdo poradit, jaké parcelní číslo mám zapsat do darovací smlouvy na pozemek, který se bude dělit od stávajícího? geometrický plán mám hotový a na katastr bych chtěla společně s ním, dát i tu darovací smlouvu. Jenže nevím, zda mám napsat staré parcelní číslo (kde je výměra větší) nebo už nové číslo, které je napsáno na geometrickém plánu. Jelikož první věta v darovací smlouvě je "že dárce je výlučným vlastníkem parcely..." tak nevím, jak mam pokračovat. Děkuji moc za odpověď.
Odpovědět
Geometrickým plánem pro rozdělení pozemků s číslem plánu xy, vyhotoveným úředně oprávněným zeměměřickým inženýrem Ing. xy, dne xy a odsouhlaseným katastrálním úřadem xy s číslem řízení xy: • z pozemku parcelního čísla xy nově oddělen a zaměřen díl xy o celkové výměře xy m2, (dále jen „Nemovitost 1“), Dárce totou smlouvou daruje Nemovitost 1 obdarovanému. Obdarovaný Nemovitost 1 do svého vlastnictví přijímá. Třeba takhle.
Odpovědět
Poslala jsem naši smlouvu pro inspiraci. ;-)
Odpovědět
a nezapomeňte ke geometráku a smlouvě do katastru donést i souhlas s dělením pozemku ze stavebního úřadu.
Odpovědět
Juu děkuju za odpovědi :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@majak78 Dobrý večer,chtěla bych vás poprosit o vzor Vaší smlouvy,pokud by to bylo možné. Budu psát darovací smlouvu ,mám geometrický plán a nevím jak tam zaznačit parcelní čísla. V minulosti jste ji zasílala lenuskatt. Děkuji moc Šindlerová
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?