Jakou pojišťovnu vybrat na pojištění stavby?

Zdravim, chtel bych se zeptat, jakou pojistovnu jste vybrali k pojisteni stavby a co bylo v pojistce zahrnuto ? Pozaduje pojistovna take i oploceni? Mnohokrat dekuji
Odpovědět
@eranor1 mám kooperativu, v odkazu je i porovnání variant. https://www.koop.cz/pojisteni/pojiste... Původně jsem měl tu primu, ale jednou se nám tam někdo pokoušel vloupat a jednou i vloupal, tak jsem to zvedl na ten komfort. Předpokládám, že pojišťovna nějakou překážku (oplocení) asi vyžadovat bude, nevím. My z vlastního zájmu ho již od začátku měli.
Odpovědět
@eranor1 my meli, resp. mame pojisteni stavby od CSOB, stalo to tusim kolem 2tis rocne. zadne oploceni nechteli. stavela nam to firma na klic a tak nas hlidani materialu a vsechno kolem toho moc netrapilo - musela si to pohlidat firma... :-)
Odpovědět
super, děkuji mockrat :)
Odpovědět
mam od čpp. cca 2tis rocne, mam dojem ze plot v podmince neni, ale kdyz se neco ztrati, tak nic nevyplati :-D musi byt prekonana nejaka prekazka, aspon jeden zamek, zabrana jinak nic nedaji..
Odpovědět
Profilova fotka
@eranor1 Pojistka od Allianz je tam i prostá krádež mat. z pozemku.Plot zatím nemáme a pojišťovna ho ani nevyžadovala. Během jarních mrazů mi praskl vodoměr, nafotil jsem ,poslal přes mail a za dva dny peníze na účtu.Toť má zkušenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?