Kontrolní den stavby. Je nějaký formulář?

Ahoj, poradí mi někdo jak postupovat při ohlášení kontrolního dne stavby po postavení hrubé stavby. Je nějaký formulář...? Díky
Odpovědět
co mas na mysli, tim ohlasenim? Kontrolni den na stavbe by mel probihat pravidelne v pevne stanoveny termin... za pritomnosti vsech zodpovednych pracovniku stavebni firmy a za ucasti investora nebo jeho zastupce(staveb. dozoru)..nicmene jestli chces cokoli po firme, musis to napsat do stavebniho deniku, ktery musi byt na stavbe vzdycky k dispozici..
Odpovědět
To jo to já vím, ale na stavebním nechtěli seznam kontrolních dní (stejně nelze naplánovat přesné datum, kdy bude hrubá stavba postavena), že až bude hrubá stavba tak to máme ohlásit a ze stavebního se tam příjdou podívat.Co všechno je potřeba to jsem našla v zákoně, jen nevím, jestli stačí na stavební poslat email, že si mají naplánovat kontrolní den a nebo se na to vypisuje nějaký formulář. Stavíme svépomocí, takže firmu nemáme.
Odpovědět
holky,to se tohle dělá u každé stavby?že se nahlásí s úřadu že se přijdou podívat na stavbu,nebo o co jde??díky za info
Odpovědět
ja nazyvam kontrolnim dnem uplne neco jineho..ty mas na mysli inspekci ze staveb. uradu....proc jim rovnou nezavolas a nezeptas se jich, jakym zpusobem jim to mas ohlasit, nebylo by to jednodussi?
Odpovědět
Protože na našem úřadě nic neví a ti co tam byli, jsou pryč a na jakoukoli otázku pokrčí ramenama a řeknou " no to bysme se museli zeptat ing...." :-D takže jsem ptaní na úřadě chtěla obejít a zvlášť, když jsem pokládala dotaz tak na úřadě nepracovali a budou až v Pondělí. ;-)
Odpovědět
aha :-) stejne si radsi pockej na ne, urednici maji obecne radi, kdyz se s nima veci konzultujou, aspon si te budou pamatovat ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?