Pojištění domácnosti

Jdu si pro radu. Vypovídám pojistku nemovitost/domácnost na RD, prodejní cena cca 5mil. Poptával jsem u sebe v bance (KB) a pojišťují v nových cenách, což mi přišlo zajímavé, ale poměrně drahé. Poptával jsem ještě pro zajímavost i ČP. Nedalo mi to a podíval jsem si na nabídka na internetu, konkrétně na http://www.srovnator.cz/pojisteni-dom... a ceny mnohem nižší. Dost mě to překvapilo. Máte někdo zkušenost? Uzavíral jste a jste spokojen? Případně děkuji za každou zkušenost s plněním a spokojeností, zatím jsem slyšel jenom odstrašující story, že pojišťovny dávají tak směšné částky, že se za to nové věci v podstatě nedají koupit.
Odpovědět
:-D :-D
Odpovědět
@martin477 zkušenosti s vyplácením nemám, páč nás ještě nic nepotkalo a snad ani nepotká. Nyní ale také řeším pojištění domu a domácnosti a budu přecházet z kooperativy do čsob. Rozsah pojištění je téměř stejný, cena u čsob o pár tisíc nižší.
Odpovědět
Profilova fotka
@martin477 vypadá to jako reklama :-) Asi to i bude reklama :-) Pojišťovny vyplácejí podle pojistných podmínek, ale samozřejmě se vždy najít kličky, jak plnit co nejméně. Při řešení pojistné události to chce pevné nervy a velkou trpělivost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?