SIPO. Jde přepsat z matky na syna?

jak zřídit nové sipo to je všude,ale mě by zajímalo, jestli jde stávající sipo přepsat z matky na syna..nebo se to opravdu váže jen na osobu, které to bylo zřízeno??
Odpovědět
Profilova fotka
zelvatko - vím, že nejde přepsat mezi manželi; umřel mi taťka a mamka si musela nechat vystavit nové SIPO číslo
Odpovědět
tak v tom případě ani mezi matkou a synem.. Díky moc!!
Odpovědět
tak jsem zjistila, že sipo se dává jen na osobu, takže pokud se stěhujete můžete si svoje sipo "vzít" sebou, pokud sipo nepotřebujete, tak se doporučuje ho zrušit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Obnovuji diskuzi. Měníme si ted s mými rodiči domy, takže potřebujem také převézt sipo. Zároven ale potřebuju , abych neplatila sipo já, ale manžel, protože budu platit od listopadu úvěr a už bych na sipo z rodičáku neměla (v našme novém domě je to cca 7500 Kč). Takže pokud to odbře chápu, tak tatka si svoje sipo přenese na novu adresu, jens i tam musí zadat nové platby a já musím sipo zrušit a udělá is nové manžel?
Odpovědět
Profilova fotka
odpovídám jako poštačka :-) SIPO nelze převést s matky na syna. SIPO si sebou může ten na které je psáno stěhovat (tj odstěhuje se do jiného bydliště, na poště nahlásí změnu adresy a má ho tam) tudíž neodhlašuje R+TV. Pokud tedy potřebujete nové na jiného člověka...viz tak jak píše @baca
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?