Vyčerpání hypotéky za 5 měsíců, je to možné?

Zdravím vsechny , Myslíte ,ze je realne mozne vyčerpat hypotéku 2,5mil v cca 5 mesicich ,takove nam připravila banka podmínky ve smlouvě ( jeste nepodepsana). Podotýkám ,jeste neni ani vytvořen projekt a tím padem se nezačlo pracovat ani na ohlasce.. Jedna se o montovany dum ,vyčerpáno musi byt k 15.1.2018. Diky
Odpovědět
Profilova fotka
Podklady k ohlášce budete dávat dohromady cca 2-3 měsíce, projekt jak kdy, někdo to stihne za měsíc, někdo za rok. Stavba dřevostavby je rychlá, otázka ale je, jak má čas firma. Moc reálně to nevidím, pokud už nemáte v ruce projekt
Odpovědět
Profilova fotka
to mi přijde jako nereálná hloupost. k tomu bych se neupsala. nemáte nic nachystáno a i kdyby, tak mít od prvního kopnutí do 5m hotovo je dost šibeniční termín. ona stavba jako taková bývá poměrně rychlá, ale pak ty dokončovací drbací práce uvnitř taky nejsou hned. proč vás takto tlačí termínem? já myslela, že standard bývají dva roky na vyčerpání.
Odpovědět
Profilova fotka
tak stejně budete mit pro cerpani jednu z podmínek vydani pravomocného stavebniho povoleni, takze proc ne? Zalezi jestli do te doby stihnete pripravit desku, nebo je to stavba na klic montovaného domu vcetne zakladove desky. Takze ano je to mozne pokud si vse rozplanujete a domluvite dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikus30 Myslím, že jste se s bankou nepochopili v rámci administrativní a technické připravenosti a v neposlední řadě i typu dřevostavby. Nemáte povolení takže administrativní proces Vám může trvat 2 měsíce,ale i 5. Základová deska musí zrát nějakou dobu a to neošidíte. Takže Vám na stavbu zbývají dva měsíce. Takže je otázka jestli máte montovanou dřevostavbu z nějakých panelů nebo two by four. Ve finále je jasné, že požadavek banky je nesmysl a pramení z neznalosti stavu výchozího. Mám KB, stavím dřevostavbu a čerpání tuším 12 - 18 měsíců ?
Odpovědět
Proc zakladas duplicitni téma????? http://www.modrastrecha.cz/forum/smlo... Navíc už ti tam bylo odpovězeno....
Odpovědět
@ozzy77 ano je to stavba na klíč včetně základové desky ,firma to vidí reálné ,ted jen ty úřady ... Ale dnes se nam podařilo vyjednat prodloužení o dalších 6 mesicu ,tak to by meli byt ok snad :-)
Odpovědět
@wries a co je za problem ??? 😄Nechápu ... Pokud vadí ,neni treba se zapojovat do diskuze 😄
Odpovědět
@slabici @kossakowski1980 @blahova_andrea tak jsme vyjednali prodloužení o 6 'mesicu v případe nedodrzeni prvního termínu,tak aspon neco....
Odpovědět
Asi záleží, jak dlouhý čekací seznam má ta firma, s kterou stavíte...od toho se to odvíjí.
Odpovědět
@nikus30 Problem je v tom, ze není třeba v jeden den zakládat nove téma se stejným prispevkem, když se da pokračovat ve starém vlaknu. Pak se diskuze stává neprehlednou. Patri to k zakladnim pravidlum a slušnosti v IT diskuzich. Se samotnou otázkou problem nemam a take jsem ti na ni odpověděl.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Do toho bych nešla. Protože než se vyřídí komplet papíry, bude zima. A bez nich neuděláš ani desku. Takže ne, nebrala bych. At dají delší termín.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?