Jak je to u nedodržení 30ti denní lhůty na reklamaci?

Jak je to u nedodržení 30ti denní lhůty na reklamaci? Jedná se o montáž a výrobu pojezdové brány. Máme právo na nějakou kompenzaci z zákona nebo je to jen na dohodě?
Odpovědět
je chyba na brane alebo este nebola namontovana ? metie ten zaciatok "Jedná se o montáž a výrobu pojezdové brány.", ci reklamacia sluzby montaze alebo vyroby ze trva dlho, nebola vykonana atd. alebo uz nejaku konkr. chybu
Odpovědět
Byla objednaná brána včetně montáže. My jsme pouze zajistili základ pro bránu, přívod el. a pak po instalaci následně výplň. Po montáži se vrátka nedovírají jak by měly, byl u jedné opravy poničen stávající plot (včera to nějak zadělali) a po nasazení výplně (dřevěné plotovky) si brána sedla a není v rovině, ale lehce z kopce. Jaká bude výplň a její přibližná váha věděli ještě před výrobou.
Odpovědět
Profilova fotka
Máte právo odstoupit od smlouvy. Dál je to na dohodě, pokud se nějak nedohodnete, pak jedině soud
Odpovědět
@slabici pravo odstoupit známe pouze jako vrátit výrobek. Ne něco co je namíru a je to pevně spojeno s naším majetkem a jeho vrácením by došlo k poškození Soudy jsou v tomdle na ... To by jsme se dočkali tak za 10let a vůbec jestli
Odpovědět
Profilova fotka
@nitro Odstupovala jsem od smlouvy na zakázku rozvedení vody ze studny a osazení čerpadlem.. celý to zvrtal, poničil vrt. Prošlo to soudem a přiznali mi nejen, že musí vrátit veškeré peníze, co jsem mu dala, ale ještě i nahradit škodu z vrtu. Mezitím už dávno jiná firma dělala nový vrt a rozváděla vodu ;-) Trvalo to rok. A protože se dalších 2 roky neozval, neměl už pak ani nárok na vrácení toho materiálu, který použil. Zkuste jim pohrozit soudem, třeba se rádi dohodnou.
Odpovědět
@nitro Co je to za firmu? Kdyžtak ve zprávě, jestli nechcete veřejně...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?