Zkušenosti s reality Bidli?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenosti s bidli reality? a s dohodou o vyhledávání bytů? Jde mi o to, za jakých podmínek se dá případně dohoda vypovědět.
Odpovědět
Dobrý den ano mám stačí napsat mailem že chcete ukončit dohodu o vyhledávání a oni vám ji ukončí
Odpovědět
S vyhledáváním bohužel ladou, ale s koupí domu spatnou, na prohlídce nereknou veškeré info. Před podpisem se zjistilo par nesrovnalostí.. A když jsem se zeptal jestli k tomu má nějaké informace tak se vůbec nestyděl vymýšlet si.. naštěstí sem měl už veškeré informace zjištěné a k podpisu nedošlo... za provizi 150t by se měli chovat jinak - jde jim jen o peníze..
Odpovědět
Přes realitku jsme kupovali pozemek a přestože jsme byli ujištěni o tom, že všechny smlouvy zajistí oni, za 4 měsíce nám přišla faktura od právníka na skoro 15 000. V podstatě to dopadlo tak, že realitka dostala provizi 60 000 za to, že s námi jednou pozemek navštívila a párkrát nám zavolala. Ze samotného jednání jsme také zas tak dobrý pocit neměli, dost nás do všeho tlačili.
Odpovědět
Dobry den, dekuji za komentare. My jsme taky od teto realitky nakonec vycouvali. Na prvni schuzce bylo vse super, detailne si napsali, co hledame a nakonec byli schopni nam behem pul roku nabidnout pouze asi tri byty, ani jeden nesplnoval zakladni pozadavky. O prohlizene nemovitosti nevedeli vubec nic, nehlede na tom, ze nabizeli byty v doprovodu jine realitky. A podavali nepravdive informace.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Dobrý den, právě před cca měsícem jsme zakoupili přes realitku Bidli dům díky jejich službě dohodě o vyhledávání nemovitostí a musím říct, že zkušenost máme spíše pozitivní. Hledali jsme cca 1 rok sami a docela neúspěšně, ale po cca 5 měsících nám našli dům, který je dle našich představ. Samozřejmě, že jsme nebyli každý den zásobování novými nemovitostmi, ale byli jsme překvapeni, že nám občas zasílají emailem i nemovitosti, které nejsou ve veřejné inzerci. Díky tomu vlastně i bydlíme. Za nalezení jsme jim zaplatili sice cca 170 tis kč provizi, ale vyjednali nám slevu 220 tis. Kč a vše proběhlo relativně hladce. Takže ono je to asi vždy o lidech, tak jako ve všem ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?