Anglický resort Slatina. Zkušenost s bydlením nebo koupí?

Dobrý den, přemýšlíme o koupi domu v Anglickém resortu ve Slatině. Najde se někdo, kdo tam bydlí nebo o koupi také uvažuje?
Odpovědět
Dobrý den ráda bych vás varovala před tím, začínat si cokoliv s Anglickým resortem. Jedná se o bandu arogantních podvodníků a mafiánů bez jakýchkoliv zábran, kteří svým klientům prodávají nekvalitní domy, cokoliv naslibují ale potom dohody a smlouvy nedodrží, neodstraňují závady atd. Když jim zaplatíte práce, které neodvedli nebo odvedli nekvalitně, proti slibu, že to dají do pořádku, nikdy už se neukážou. Pokud nezaplatíte nebo o nich někde napíšete pravdu, dají na vás soudní žalobu a požadují statisícové odškodnění. U soudu pak nestoudně lžou a předkládají falešné dokumenty. Mnoho zákazníků, kteří si od nich koupili domek, toho dnes hořce litují. Tak abyste nebyli jedni z nich, doporučuji vám obrátit se někam jinam. Nabídka domků v Praze a okolí, jakož i developerských firem, je naštěstí víc než široká!
Odpovědět
@jana_87 je to nějak podložené, jste majitelkou jednou z domů? já jen, že to je Váš první příspěvěk na modré střeše..
Odpovědět
@honeyjenny Taky stále uvažujem, ale ještě jsme se pořád nerozhoupali :-D
Odpovědět
@budouci_maminka byli jsme se podivat na vzorovy dum a celkem se nam to libilo :-)
Odpovědět
Já byt vámi zazvonim u někoho kdo tam bydlí a vyptám se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@honeyjenny Jak jste se rozhodli? Nám se to taky líbilo, tak by mě zajímalo, zda jste něco zjistili... Díky!
Odpovědět
nakonec jsme se rozhoupali..ale jiným směrem :-) pro anglický resort jsme se nerozhodli a to z důvodu dopravy i služeb v okolí.. sice dvě auta máme, ale prostě ty školy a školky a kroužky v okolí nejsou... a pošta tam je snad jen do 4, pro rohlíky, aby člověk jezdil skoro do prahy.. takze nakonec jsme koupili dům jinde...
Odpovědět
@sarisol My jsme do toho nakonec taky nešli, rozhodli jsme se pro úplně jinou variantu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@honeyjenny D9ky za info :)
Odpovědět
Slatina je ještě v prodeji? Taky jsme tam byli a zvonili na lidi a ptali se.:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
toto mluví za vše!!! Neuvěřitelně odfláknuté! NEBRAT!!! http://www.modrastrecha.cz/forum/koup...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zajímalo by mě jak dopadla tato diskuze. Domeček z anglického resortu si teď kupujeme. V Lešanech. Lokalita se nám líbí, cena, kvalita také. Četli jsme negativní diskuze, ale upřímně... těm dnes věří jen blbec. Takže jsme se šli podívat na vzorový dům, ten se nám líbil, pan obchodník byl v pohodě a nic nám nenutil, jen vysvětlil. A pak jsme jeli do té lokality a když vyšel pán s rodinou ven, tak jsme se ho ptali, jak se mu tam líbí, jestli měl nějaké problémy a tak. Řekl, že něco málo bylo, ale že vše opravili, a že kvalita odpovídá ceně. A to nám stačilo.
Odpovědět
Článek se načítá
Blbec? Proc hned urazet. Od ceho asi negativni recenze jsou? Kdyz jsem vybiral zubarku, tak jsem si taky precet na netu recenze. Jedna doktorka byla blizko, ale lidi psali, ze je protivna a necitelna. Tak radeji dojizdim o kousek dal. Podle vas bych mel jit k te prvni doktorce a ricz si no co, vsak me nezabije a chvilku to vydrzim. :-S Vzorove domy jsou vzdy perfektni, protoze maji nalakat zakazniky. Snad budete mit stesti a budete spokojeni. Ikdyz uprimne, za vas post vam to nepreji :-p
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@jana_87 koupili v roce 2016, holey potrubí.oni odmítají dělat ;-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@vitezove Hezký den, uvažujeme o koupi domku v anglickém resortu v pětihostech, který se nyní staví, a zajímalo nás, jaké máte zkušenosti po pár letech, jestli se nějak projevila případná nekvalita a jak to vypadá obecně 🙂 Děkuji případně za odpověď.
Odpovědět
@jakub_machacek dobrý den, osobní zkušenost nemám a protože jsem o koupi v této lokalitě také uvažovala, zajímala jsem se na obci. Nebydlíme daleko a kolem často jezdím, tak vím, že stavba je rozestavěná cca 9let ( cihly už podléhají povětrnostním podmínkám) a přesně jak jsem si myslela, tak mi bylo i potvrzeno - všechno mokré je zaklopene polystyrenem a pro jistotu utemovane plastovými okny. Nebude to hned, ale časem se ta vlhkost jistě objeví v obytných prostorech, nehledě na to, že nevím co udělají cihly, které byli 9 let na déšť, slunci, sněhu, mrazu bez ošetření, rozpadnou se a bude je držet omítka? Nevim.Můj názor. Já jsem koupi vzdala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?