Hledáme sousedy. Jesenice, bytový dům C.

Ahoj, s maželem jsme nakonec koupili byt a teď hledám sousedy :-)
Odpovědět
1
2
40
Profilova fotka
A jako jaká firma to staví, co je to za projekt ?V Jesenici jich aktuálně je teď několik ve stavbě.
Odpovědět
Staví to Bemett
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, Pokud se jedná o bytový dům C Jesenice projekt v Roháči, pak jsme sousedi;-)
Odpovědět
Ja jsem taky soused ale z Acka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ados2 už jste nastěhovaní?My teda bojujeme s vlhkostí, úplně mokré zdi kolem oken máme a na stropě se začíná objevovat plíseň.... :-| Není holt nejlepší doba na předávní bytu listopad.Větrání v -15°C se míjí účinkem.Podle mne ten byt není na zimu v obyvatelném stavu.
Odpovědět
Profilova fotka
@gigi2 Další argument pro dřevěný dům :-) ale upřímně vám přeji ať se s vám vlhkosti a plísně podaří zbavit... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@aviga jo, dřevostavbu domu máme... :-) takže až teď člověk ocení plně jeho výhody.A to nemáme srub.
Odpovědět
Profilova fotka
:-o a co tam dělá vlhkost pod okny? To musel někdo hoodně zfušovat?
Odpovědět
Profilova fotka
@aviga pod okny, vedle oken, na stopě atd...manžel říká, že hodně dýcháme a v tom je celý problém... :-D podle mne je problém s ročním obdobím, kdy byty teď předávali.Mělo to ještě několik měsíců vysychat.V bytech, kde se zatím nebydlí,takové problémy nejsou, ale jen do té doby, než tam lidi se nastěhují. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Jakou máte skladbu stěny domu? Méně dýchat asi není šance,.. :-x
Odpovědět
Profilova fotka
@aviga co si pamatuju od stavebního technika, tak termobkloky 25, k tomu 10 izolace. Tohle je 3. totožný projekt, a co vím, tak ti, co se stěhovali v létě do minulých projektů, tak měli pak v zimě problémy minimální s vlhkostí. Prostě zlatá dřevostavba v tomhle.... x-) x-) x-)
Odpovědět
@gigi2 pouze jsem pustil topeni a nechal otevrenou mikroventilaci a minimalni mokro mame pouze okolo ramu oken jinak je to v pohode tento tyden se bude montovat kuchyn a pak uz asi zacne bydleni naostro protoze na 17 se planuje kolaudace s prateli :-P taky vam dali rozpis poplatku? mate tam odpad? ten jediny jsem nepochopil kdyz se vzdy poplatky za odpad plati na obecnim uradu a docela me udivilo ze si mame sami (za barak) koupit nadoby na odpad jsem vzdy myslel ze ty nadoby nam musi dat kdyz se plati za odpad :-/ nj prvni stehovani do svyho
Odpovědět
Článek se načítá
Mohu se optat, zda li předání první etapy proběhlo bez problémů dle plánu (bez nějakých časových posunů)?
Odpovědět
Profilova fotka
@ados2 napsala jsem toho více, tak jsem do dala do IP,ať tady tím nekazím téma diskuze.
Odpovědět
@gigi2 Ahoj, jestli můžu, tak bych taky Tě také poprosila o zkušenosti,díky
Odpovědět
@jaje je, budeme bydle v přízemí. Kde vy?
Odpovědět
@jaje predani bylo naplanovano na podzim 2010 takze to skoro dodrzeli a posledni mesic se nejdyl cekalo na pripojeni od cezu ti si dali hodne na cas
Odpovědět
Profilova fotka
@neco jednotlivé závady a nedostatky v bytě nemá cenu popisovat, to může mít každý jinak.Celkově bych to zatím shrnula asi tak, že bych radši byt převzala i se zpožděním, zato ale v suchém stavu.
Odpovědět
Ahoj, děkuji za odpověď!
Odpovědět
@neco Tak to je dobrý, my jsme také přízemí...Byt č.1
Odpovědět
@jaje my jsme byt č. 2 :-)
Odpovědět
:-) Tak to je dobrý....zdravíme tedy přímé sousedy..... Něco o nás: jsme 4členná rodinka - 2 dospělí, 2děti (3roky, 8měsíců)
Odpovědět
@jaje to my jsme zatím o něco menší rodinka - jen já a mažel
Odpovědět
@neco Jak jste byli spokojeni se standardy a řešením nestandardů? Nás osobně překvapil fakt, že vývod vody na zahradu je nestandard:-)
Odpovědět
@jaje to je fakt, ale protože za nadstandard chtějí tolik peněz, tak máme vše ve standardu a poté to kdyžtak předěláme. Barvy ve standardu nebyly tak špatný, jen s koupelnou jsme měli problém, nikdy bych si tam nedala modrou ani pískovou, ale nebylo zbytí. Zase mě ale příjemně překvapilo rozmístění zásuvek, to je fakt super :-)
Odpovědět
Rozmístění zásuvek nám docela vyhovovalo, ale s koupelnou (dlažba, žebřík,obklady,umyvadlo) a WC(dlažba,obklady) měla manželka problém, takže jsme si připlatili. Dále jsme si nechali změnit dlažbu v chodbě, přidali jsme zásuvku,světlo a vodu na zahradu..........Dnes nám přišla faktura z Bemmetu 8-(
Odpovědět
@jaje nám se právě připlatit nechtělo, protože to byla strašná pálka a jak už jsem psala, kdyžtak to předěláme. A barvy zas tak tragický nebyly :-)
Odpovědět
Ahoj, my mame koupeny byt v becku, v prvni etape, ale nebydlime tam, jsou tam najemnici a zatim maji dobre zkusenosti. Nemuseli jsme ani resit zadne reklamace.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zdravím, v úterý jsem se byl podívat na dům jak pokračuje stavba. pokud máte zájem, můžete se podívat na můj fotoblog: http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/j... Dokonce jsem se i "vloupal" do našeho bytečku - z této akce mám video;-)
Odpovědět
Malá oprava : http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/j...
Odpovědět
1
2
40
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?