Sousedé Nehvizdy Canaba

Profilova fotka
Dobrý den, kupujeme s manželem domeček v Nehvizdech. Jedná se o Canabu III. etapu. Ráda bych tu našla své budoucí sousedy 😊 Jste spokojeni jak s Canabou tak i s vybranou lokalitou Nehvizd?
Odpovědět
zvazovali sme Nehvizdy a Canabu. Kamos tam ma postavenu drevostavbu uz asi 8 rokov a Nehvizdy si chvali, vraj sa to tam pekne zdvihlo za tie roky, aj druhy stupen skoly ze tam uz je atd... Nas nakoniec odradili prave referencie Canaby a nespokojnost ludi ktory s nimi stavali, ale to sa snad nebude opakovat a prajem vam aby vas pripad bol iny a boli ste spokojni.
Odpovědět
My momentálně kupujeme v Habrové už jeden postavený :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@danna987 Já teď koukám, že mají ještě volné UNO č. 93, ale bojím se, že to na sobě bude moc napěchované :( Jinak cenově super i když je to maličké :)
Odpovědět
Profilova fotka
@akoinac sme mali byť skoro susedia? 😉 😊
Odpovědět
@samasa mohli, len to stavaju na h... takze nam to prekazili :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@akoinac ;-) škoda 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Reference staré cca 10 let pro mne nejsou úplně směrodatné. Od té doby se posunula dál spousta věcí. Seznámili jsme s lidmi co v Canabě žijí 5 let a krom nějaké drobnosti je dům v naprostém pořádku. Tak výrok, že to staví na h... je docela no taky na h... 😆
Odpovědět
Profilova fotka
@luci987 už jste se byli podívat jak to tam vypadá? No je to přilepené jedno na druhém ale podle mne to ještě není taková hrůza. Byla jsem se podívat v Jirnech Na Výsluní.... No to je teprve namačkané domeček vedle domečku 😱 Místní tomu říkají kravín :-S
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@danna987 Jojo byli, ale přítel byl nakonec zásadně proti, tak že stále hledáme .. :(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@danna987 ahoj prosím te, kteří místní tomu tak říkají 😂😂😂 ziju kousek- znám snad půlku Jiren půlku šestajovic a teda nikdy jsem nikoho neslysela ze by tomu tak říkal 😉 Kravin je v šestajovicich - nemylis si to? Teda ale jako opravdický kravín 😉
Odpovědět
Profilova fotka
A teď hned vedle těchto domů staví pěkný velký logistický park..
Odpovědět
Profilova fotka
@samasa tak ti nějaký starousedlík může říct, že dříve tam kravín byl... ano v Jirnech byl opravdu kravín. V blízkosti onoho Výsluní. A vypadal dost podobně jako ony domečky. 😂
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@danna987 to se nehádám ze tam kravin nebyl - je to možný ale zeby tomu někdo řekl jedu do kravina nebo ke kravinu 😉 Jsem ještě neslysela 😂 Všichni tomu totiž říkaji výsluní 😉 A nejenom ti co tam žijí ale i treba v sestajovicich tomu říkají na výsluní 😉 Další radovky se tam teprv budou stavět - směr nové Jirny !
Odpovědět
Profilova fotka
@slabici logistický park je až za dálnici 😉 Jediný co tady je je penny ale ten je tu už léta pane 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@samasa směrem od Počernic na Nehvizdy u těch nových domů vpravo, co se staví, roste logistický park. Tak jsem si asi jen spletla, kde staví domy Canaba, i když u toho poutač je ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@slabici Jj to je už v nehvizdech na začátku - u lidla?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@danna987 Dobrý den, s odstupem času bych se Vás ráda zeptala, zda jste stále spokojená s domem od Canaby v Nehvizdech? Moc děkuji za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@raduzkaa dobrý den, ve srovnání cena/kvalita jsem stále spokojená. Ano na zahradě občas vykopu kus materiálu co tu Canaba “zapomněla” ale jinak řeší vše v záruce v čas a v pořádku. Nedávno se objevilo několik menších prasklin ve štuku. Napsala jsem reklamaci a přijeli opravit. Ochotni, slušní, ještě řekli čím to je natřené, takže mohu přemalovat stejným odstínem. Trochu se mi pod autem propadala zámková dlažba- zase se napsala reklamace a bylo do měsíce opraveno. Dům netrpěl na plíseň ani na jiné neduhy. Skosená střecha v prvním patře je trochu oříšek při koupi nábytku ale dal se vyřešit... Kdyby Vás něco zajímalo, klidně napište.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@danna987 Mě by zajímalo jak to vyšlo cenově? Lišil se plán od finální ceny?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?