Bydlení v Praze, rád bych znal názor někoho z Prahy

Dobrý den, rád bych se přestěhoval do prahy, na webu se mi zalíbilo pár bytových domů ziprealty , ale raději bych také znal názor někoho z Prahy. Který z uvedené nabídky v tom webu je dost dobrý, nehledě na architekturu, myslím to spíše z hlediska lokality, jestli je zde bezpečno, jaká je dostupnost mhd, školy a obchodů. Děkuji moc za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
nejsou to špatné stránky, ale pozor na ty vizualizace, je nutné vidět realitu! často je vidět, že projekty nekončí tak jako na vizualizacích. mě se líbí, když je dotažený i prostor kolem bytů, chodby domu apod. neznám všechny develop. projekty, ale v poslední době mě zaujaly byty Malešice nebo půdy-vršovice. lokality se různí, kolikrát mají ale i ulice vedle sebe úplně jiný charakter, ze satelitu je vidět, co je to za zástavbu, kde jsou hlavní silnice apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamssa Bydlím v Letňanech poblíž rezidence Lesopark- nevypadá na pohled špatně, je to v docela klidné části Letňan, řekla bych, že s kriminalitou to tu taky není tak zlé, dostatek doktorů, obchodů, zastávka MHD kousek a od ní tři zastávky na metro C Letňany, tři základní školy, mateřské školy (jedna v těsné blízkosti rezidence), tuším dvě nebo tři střední školy.
Odpovědět
Děkuji za pohotové a velmi prospěšné odpovědi, rezidence Lesopark se mi zrovna líbila, tak uvidím :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@kamssa My bydlíme taky v Letňanech, pro změnu v projektu Nové Letňany, a jsme maximálně a stoprocentně spokojení, jak s projektem, tak s kvalitou bydlení v Letňanech :-) Je to taková vesnice a přitom s výbornou dostupností do velkoměsta :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?