Byt v Heřmanově Městci, jak se vám tam bydlí?

Profilova fotka
Ahoj, uvažujeme s manželem o koupi bytu v Heřmanově Městci, jelikož manžel pracuje v Chrudimi. Zajímal by mě názor a rady od lidí, co tu bydlí, zda pro rodinu s miminkem je to vhodné, jaké lokalitě se vyhnout atd.? Budu ráda za každý názor a připomínku. Děkuju :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsem z Heřmaňáku, ale ted přechodně bydlíme v Prachovicích a sem bych nikomu nedoporučovala jít. Myslím, že HM je pěkný město (nebo městys? teď nevím), je tam pěkný park, kam si myslím, je kam jít. Občas závody s koňmi v parku u silnice... Ale zase tam není žádný obchodák, což jsem zjistila, že spoustě lidí chybí. Ale je tam hafo večerek, autobusy, vlaky. Bus každou pomalu hodinu do Pce i Cr, což je paráda. Já bych tam být váma šla, ale já jsem nenáročná. Zkuste si propočítat jestli by se vám nevyplatil tam koupoit spíš domek, nebývají moc drahý, nevím jak teď, ale občas se objeví nějaký za slušný peníz.
Odpovědět
Profilova fotka
myslím že ajuse1 to vystila, jen bych poopravila HM je město :-) asi nejhorší je to s těmi obchody, ale Chrudim případně Pardubice či Přelouč to vynahradí. Za rohem máte Železné hory, Seč, Slatiňany, Nasavrky a Žleby, kde je moc hezký zámek a obora. A sama bych taky šla do domečku, tedy pokud plánujte v HM zůstat delší dobu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuju za názory, my tam chceme být tak po dobu rodičovské, cca 5 - 6 let, což si právě myslím, že nemá smysl kupovat dům, že byt stačí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?