Cheme stavět v Brandýse nad Labem. Bydlí tam někdo?

ahoj ... není tu někdo z Brandýsa. Příští rok bychom se tam měli stěhovat a nikoho tam neznám, tak sháním nějaké informace a kontakty :-)
Odpovědět
1
2
25
ahoj my sa tam tiez stahujeme pristi rok asi ku koncu do novostavby - nazov U Vodojemu 2....a vy budete tiez v novostavbe??? Ja mam z Brandysa kolegynu, ale ona tu asi moc nechodi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja bydlim kousek od Brandysa, chces neco vedet?
Odpovědět
A kde bydlis martuli ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vsetaty, Privory
Odpovědět
Tak to je celkom blizko. Ja sa spolieham, ze ked sa tam nastahujeme tak mi kolegyna povie co a ako ona byva v Brandyse od narodenia :-N a nahovorila ma na kupu tej novostavby :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Je to celkem blizko a v Brandyse ma muj tatka firmu, tak to tam celkem znam
Odpovědět
zdravím všechny... my se také stěhujeme bdo U vodojemu II :-D
Odpovědět
Tak to budeme Yvett sousedky :-)
Odpovědět
a zase tu nikdo není? to je škoda... u nás probíhá stěhování zatím do Prahy a pak se poputuje dále směr Brandýs... už se těšíme, ale to až příští rok do té "naší" novostavby :-)
Odpovědět
ahoj sabbi tak my sme boli na dovolenke :-D inak nemaju to dostavat a odovzdat az v roku 2010 na zaciatku leden unor - no ale manzel veri, ze to bude uz zari 2009 tak budeme verit a dufat, lebo kolegyna kupila v prvej etape bytik a im to rychle postupuje :-)
Odpovědět
ahoj Yvett, tak to mě velmi těší... ten leden 2010 je snad nejposlednější termín ... mám informace, že stavba je tak o dva měsíce dopředu, tak snad to bude do vánoc 2009, už se moc těšíme. Máme 8 měsíčního synka Ondru. a jaký byt kupujete, v jaké části... my budeme bydlet ve 119. tak zdravíme první sousedku :-) Pavla
Odpovědět
ahoj sabbi dokonca budete byvat aj nad nami nie presne nad nami, lebo mi mame byt cislo 114, ale som si pozrela, ze vedla toho bytu budete byvat, ktory je nad nami :-D
Odpovědět
Článek se načítá
inak aj moj manzel dufa, ze to bude skor postavene ja som skor pesimistka :-D
Odpovědět
ahoj Yvett, byli jsme na víkend u rodičů. V úterý jedeme do Brandýsa to tam okouknout, tak uvidíme, jak pokročili. To je fakt náhodička s tím, že budete bydlet ve stejném vchodě a vlastně pod námi :-) já se snažím být taky optimistka, protože teď jsme v 1plus1 a tak se moc těšíme do většího... uff, už aby to bylo.
Odpovědět
ahoj sabbi tak a ako velky mate teraz bytik myslim v metroch? My sme zatial dvaja a byvame v garsonke na Zizkove v podnajme je to nic moc :-x je to male, ale zvykli sme si a radi by sme uz sli do vacsieho inak napis co tam bolo v utorok noveho my tam chceme zajst, ale nemame cas az tak niekedy buduci tyzden alebo az neskor nam to vychadza :-)
Odpovědět
ahoj Yvett, tak to jsme na tom podobně... my jsme tři v cca 3O metrech, ale zatím je Ondra malý, tak to jde a máme tu i patro na spaní, ale stejně to je doufám jen na chvilku...
Odpovědět
my to zase vypadlo, občas to dost zlobí... a jsme na Vinohradech, snad bude pravda to, že je stavba dopředu a nezačne se zpožďovat... držím nám palce, aby to bylo do vánoc 2009. Jak je na tom ta tvoje kolegyně, ta co bude bydlet v té první etapě, dodržují jim lhůty? My to jedeme tedy zítra zkontrolovat, tak uvidíme co zjistíme :-)
Odpovědět
sabbi tak kolegyna tam ide tiez dnes pozriet lebo uz maju dokoncene dalsie a mali den otvorenych dveri cize si to mali prist pozriet - prva etapa je v predstihu pokial viem cca 2 mesiace tak dufajme, ze aj ta nasa bude tak isto :-D davali ste si uz robit nejake klientske zmeny??? :-)
Odpovědět
ahoj Ivet, tak my jsme nakonec v Brandýse byli a byli jsme se rovnou kouknout i na ty kuchyně u Duška... i bysme si tam vybrali, ale potřebovali jsme hlavně udělat návrh a vidět, jak to bude vypadat... právě kvůli těm klientským změnám. Došli jsme také na změny do koupelnového studia, nechceme v koupelně vanu, jen sprchový kout, takaže jsme to změnili. A v týdnu jsme už měli sraz s Ing. Vavříkovou, tak jsme jí to všechno nahlásili a ještě jsme dostali domu úkoly, co si máme rozmyslet a to jsme odesílali včera. Je toho strašně moc, ale snad to bude v pohodě. Jinak stavbu jsme viděli, už je druhé patro, takže "my" už máme střechu :-) Do toho jsme se ještě stěhovali, tak to byl opravdu "plodný" týden :-) ale už je to snad všechno a bude to klidnější. Včera jsem se vrátila z výletu za kamarádkou do Pardubic a Ondra je nějaký nastydlý, tak jsme doma a léčíme se... tak ještě že jsme to všechno oblítali minulý týden, protože takhle by hlídání probrečel a to bych mu nemohla udělat. A co vy, už máte všechno vyřízeno co se týká klientských změn?
Odpovědět
ahoj sabbi my moc klientske zmeny nerobime viem je to divne, ale sme spokojni so standardom napr. ja milujem vanu nemam moc v laske sprchovy kut a teraz ho mame v podnajme tak ja len trpim :-S na druhej strane chceme nejake zmeny, ktore si chceme urobit po nastahovani samostatne napr. mozno vyhodime dvere este uvidime myslim vchodove, lebo neviem ake presne dvere vchodove tam budu a ak budu biele ja bielu neznasam 8-( takze tak :-D nastastie nemame preto starosti s klientskymi zmenami :-) kolegyna si davala robit nadstandardy a bola nasrata bo jej tam zapocitali veci, ktore aj nechcela + za nadstandardy si podla mna pytaju brutus peniaze :-( a co menite v kuchyni??? hmmm a u Duska ste dlho cakali, lebo kamoska tam bola vybrat kuchynu a cakala tam 3 hodky kym sa dostala na rad :-S neda sa tam objednat??? My uz davno mame navrh kuchyne urobeny takze len tam zajst :-D a co ste este davali menit???? takze uz idu na posledne patro a strechu??? :-)
Odpovědět
ahoj Yvet, my dělali ty změny jen v koupelně tu vanu a jinak nic... jo a v kuchyni jsme měli štěstí, protože jsme tam přišli a hned jsme šli na řadu a asi za 45 minutek bylo hotovo a odcházeli jsme. Neobjednávala jsem se tam, protože jsem nevěděla, jak to budeme mít s hlídáním Ondry. ALe je fakt, že tam pak přišlo víc lidí najednou a čekali... no měli jsme štěstí. v kuchyni nic neměníme, tam jsme jen řešili, kde mít jaké vývody a zásuvky a světlo.pak uvidime jak to bude s obkladačkama, protože ty růžové se nám moc nelíbí, ale uvidíme ;-) jo, stavba jde k poslednímu patru a střeše, tak snad jim to předstih vydrží ;-) mám i fotky, ale nestihla jsem to zatim stahnout do pc, tak se polepším :-)
Odpovědět
no tak kolegyna menila aj tie obkladacky, lebo ona neznasa ruzovu, ale mne sa to celkom paci, lebo to ma podla mna len nadych ruzovej :-) ja by som asi bez vane umrela :-D :-D :-D
Odpovědět
no vidíš a u nás se koupe jen Ondra :-D a ten to zvládne i v tom sprcháči :-) takže jsme bez vany... jinak necháváme všechno stejné a s těma dlažkama to ještě uvidíme, zatím jsme to nějak neřešili... a kdy se vlastně bude ta tvoje kolegyně stěhovat? vypadá to už celkem dobře, tak se těším až to naše bude taky tak vypadat... to už bude paráda.
Odpovědět
sabbi a ako to je s tymi vyvodami v kuchyni to si ich menite a ak hej platite za to ako nadstandard hmmm??? :-)
Odpovědět
my jsme nechávali vývody na stejném místě jak byli... nechávali jsme přidělat jen zásuvky, ale digestoř, voddu a elektriku máme na stejném místě jako byli připravené.
Odpovědět
ahoj sabbi diki moc za opoved my si to asi predelame, ale az po prebrati, lebo mame na to znamych co nam to urobia tak no problem a tiez na zasuvky mame znamych uz to mame premyslene juchu :-N
Odpovědět
ahoj Yvett, tak to máte super :-D já už se tak těším až budeme ve svém a ve větším, no nemůžu se dočkat... Ondra začíná chodit, tak bude potřebovat rozlet :-)
Odpovědět
sabbi a kolkoizbovy mate?
Odpovědět
emilyz my máte 3kk... a ty jsi také z Brandýsa?
Odpovědět
sabbi no to je jasne, ze vacsi bytik je lepsi ja sa uz tiez tesim akurat nemam moc rada tie spolocenstva vlastnikov totiz mame nieco take na SR kde mame byt a to je hruza vobec na to nechodim, lebo tam su taki ludia co na vsetko nadavaju nic sa im nepaci tak som zvedava ake to bude tu :-N inak nevies ten kotol co bude na topenie to je pre cely barak, alebo len pre jedno poschodie jeden hmm x-)
Odpovědět
1
2
25
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?