Hledám sousedy Park Zahradní Město

Ahoj, hledám nové sousedy v projektu Park Zahradní Město. Snad se někdo najde a začneme probírat zkušenosti s Central Groupem, s projektem, termíny apod...
Odpovědět
Ahoj, my máme ted s přítelem předběžně vybraný byt :).
Odpovědět
Ahoj, jak jste se rozhodli budete kupovat?
Odpovědět
Jinak v katastru je již budova rozdělená na jednotlivé bytové jednotky.
Odpovědět
@dpraha Prohlaseni vlastnika probehlo nekdy v prosinci, takze na katastru by to melo byt jiz delsi dobu, 15.1. jiz probehlo mistni setreni, takze se bude kazym dnem predavat, jestli uz se mezacalo :)...
Odpovědět
@roman_30 myslel jsem to tak, že je již zapsáno. V katastru jsou již jednotlivé jednotky vidět. Ty jsi taky "soused" ?
Odpovědět
Ahoj,omlouvam se za zpozdenou odpoved :-). Byt mame koupeny a zitra jdeme na kontrolni prohlidku pred predanim... jak jste na tom vy,sousedi :-)?
Odpovědět
Ahoj, jak jste dopadli na prohlidce? My již máme prohlídku za sebou a byt již máme předaný.
Odpovědět
Az na male poskrabani okna,to bylo ok. Tedka cekame,az bude vyrizena byrokracie mezi CG a bankou. Uz se nemuzeme dockat :-). A kdepak bydlite,jestli se muzu zeptat? A jinak spokojenost? Moc lidi tam asi jeste neni nastehovanych,ze?
Odpovědět
Tak to jste meli celkem stesti. My jsme objevili trosku vic problemu, ale az na okno a dvere jsou jiz vsechny vyresene:-) Spokojeni jsme, byt je hezky velky a je v nem i dost svetla. Nastesti ani neni slyset hluk ze Svehlovky kdyz jsou zavrena okna, toho jsem se trosku bal. Nekolik lidi tam jiz bydli, uz to neni prazdny dum. Vzdy kdyz jdu po chodbe tak nekoho potkam nebo slysim nekde v okoli:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?