Má někdo rezervované pozemky v obci Zbůch?

Profilova fotka
Zdravím vas ... S manželem jsme si dnes rezervovali pozemek v obci Zbůch ( 10km od Plzne ) Najde se tady ješte někdo kto tam bude stavet s náma ? Radi by jsme se poradili ohledne kanalizace a vody a atd ... :-)
Odpovědět
@beruska3011 Ahoj, musí se tam udělat řád vody, kanalizace a plynu. Elektrika už tam je.
Odpovědět
Profilova fotka
@butragena Ahoj, a mas tam taky koupeny pozemek ? mne docela odrazuje ze obec nechce s kanalizaci mit nic spolecne a taky to ze je to cele poddolovane ....
Odpovědět
Ahoj zatím jen rezervován. Že to je poddolovaný bych jako problém neviděl. Jsem přímo místní a zatím se tu nikdy nic nestalo ;-) a tu kanalizaci nevím jak to myslíš, že od toho dává obec ruce pryč? Pokud vím, tak se musí založit sdružení majitelů pozemků a tím se budou financovat všechny sítě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@butragena. nam prave oani z ralitky rikala ze obec s tim nechce mit nic spolecneho, ze vsechne naklady na kanalizaci si plati. novy majitele pozemku. tak nevim. My tam mame taky rezervovany pozemek.
Odpovědět
Profilova fotka
@butragena. pozemek mne hrozne laka hlavne proto ze je to nedaleko Plzne , je tam skolka i skola. tak by to deti nemeli daleko do skolky :). prosim te, nevis kde sezenu projekt kanalizace? v realitce ho namaj.
Odpovědět
Pokud jsem to dobře pochopil, tak se bude muset udělat projekt na kanalizaci, vodu, plyn a cestu. Jeden člověk na vybudovani sítí se už přihlásil. Díky tomu že to je blízko Plzňe, tak je tu i MHD ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevis jaka firma se prihlasila? neco manzel rikal ze do konce mesice se bude vedet kolik to bude stat. my koncem mesice odjizdime tak ze se na schuzi nedostavime, tak snad to nebude problem kdyz to viridime cez telefon. ktere cislo ppzemku mas? jestly muzu vedet :)
Odpovědět
Já mam 29 :-) co jsem předběžně slyšel tak kolem cca 250 tis. ty sítě ale byl to hrubej nástřel. Vaše číslo je jaký? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame 14
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?