Obec Řitka (u Prahy). Jaké máte zkušenosti s bydlením?

Ahoj, vite prosim neco o zivote v teto obci? Zvazujeme moznost bydleni v Ritce, ale nic o ni nevime :-| Predem dekuji za vase odpovedi!
Odpovědět
Ja bydlim hned za Ritkou a dojezd do prahy je super :) Nevim kde chcete bydlet ale kdyz v tych domcekoch co si hned pri ceste tak to bych asi zvazila protoze je to hodne blizko silnice a je tam dost prach a ruch :)
Odpovědět
Ahojky, ja z Ritky pochazim, uz par let ziju v Praze, ale na Ritce stavime. Uz se moc tesim, az se tam vratim. Mam to tam rada, ale jsem "domorodec" tak to neni asi uplne objektivni :-). Je to kousek od Prahy a pritom i kousek od lesa. Idealni misto pro rodinny zivot - aspon ten muj :-). Je tam obchod, posta, skolka.... Ve 4 km vzdalenem Mnisku je stredisko, skola, supermarket, banka - myslim, ze celkem vsechno. Souhlasim s niccky.z, ze novostavby hned u dalnice mozna nejsou idealni - hluk a prach tam bude asi vetsi. Ale kolega z prace si tam domecek koupil a nestezuje si... Tak hodne stesti pri rozhodovani. :-)
Odpovědět
@kmudrova ja jsem z mnisku a taky to mam hodne rada. Mame vsechno po ruce nemocnice s lekarmi, lekaren, skoly, skolky obchody a je to fakt ze minutku od lesa a takovy ten klidek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?