Residence Kaskády - Jihlava

Ahoj, zajímalo by mě, zda je tu někdo z Jihlavy, kdo staví či se chystá stavět v lokalitě Residence Kaskády na Horním Kosově v Jihlavě? Jste tam spokojení? Uvažujeme, že bychom tam koupili pozemek, ale nějak se toho bojím - lokality, umístění domů na pozemku... Budu ráda za zkušenosti a dojmy jiných :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme tam už postavený domeček a bydlíme:) Je to tam nádherné. Je pravda, že nové pozemky jsou hodně ve svahu, takže to bude trošku stavitelský a taky finanční oříšek. Ale jinak lokalita je úžasná, je tam klid a ten výhled. A až dodělají silnici z ulice Buková, tak to nebude mít chybu, teď je to bez auta trošku problém. Pokud budeš chtít nějaké info, klidně písni do IP.
Odpovědět
@danecka Jé, to ráda slyším, každý si právě Horní Kosov chválí a já tomu nemůžu věřit :) . Nebojíte se, že se tam bude rozšiřovat ta slibovaná nákupní zóna u Hosova? Zkusíme počkat ještě na tu další etapu a mezitím oběhat banky na kolik že dosáhneme.. Ale musím uznat, že jak jsme se tam byli podívat, hrozně mě to tam zaujalo - to jsem nečekala :D .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?