Rodinný dům Atrium, Horažďovice

Profilova fotka
Zdravím všechny, kteří se rozhodli pro rodinný domeček od firmy Atrium z jihočeských Horažďovic. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo nestaví u Atria???
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, poslala jsem ti IP. jestli budeš mít konkrétní dotazy, ráda pomůžu ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Zdravím a chci se zeptat, jestli jste už s Atriem postavili a jak jste spokojeni? Mám to totiž taky v plánu a ráda bych se informovala, aby nebyla nějak překvapená. Díky předem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Opravdu nikdo nestaví s Atriem?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@zuzi.111 my stavíme s atriem :)
Odpovědět
Profilova fotka
s Atriem jsme chtěli stavět, ale bylo dost věcí co jsme nemohli, nebo nešlo atd. moc omezení na to, že chci postavit svůj dům :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lancome my jsme nenarazili na nic, co bychom nemohli.. Udělali všechno dle našich představ. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenuliina jenom pro upřesnění, Horažďovice nejsou jihočeské, ale západočeské
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkanka12 můžu se zeptat jak moc jste měnili dispozice a o kolik se cena zvedla
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkanka12 Ahoj, taky by mě prosím zajímalo, jak moc se pak cena změnila. A celkově spokojenost nebo ne? Šli byste do toho znovu? Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@petruska_rs @lulii holky, my jsme ten barak úplně otočili (zrcadlově).. původně byl 4+1, my jsme z nej udělali 5+1. Přidali jsme příčku, která převažuje obývák a je tam místnost navíc. Přidali jsme taky dveře do předsíně, takže ta je oproti původnímu plánu oddělená.. a pak jsme změnili okna - přidali jsme velké dveře a změnili velikost oken.. připlatili jsme si za dřevo.. celkem navýšení za okna bylo cca 60tis. Ve standartu jsou plastova.. co se týká navýšení za ty dispoziční úpravy, tak se musím mrknout, abych nekecala, ale max nám nauctovali cenu za tu příčku navíc.. jinak za jakoukoli úpravu nic nechtěli a pohotově změnili dle přání..
Odpovědět
Profilova fotka
tady je puvodni projekt k typovemu domu Atrium Lyra Profi 110 s cenou Stavba Plus D - 1 997 300Kč vč 14%DPH. My budeme platit 2 237 840Kč - obsahuje navýšenou cenu za nadstandartní dřevěná okna + okna navíc oproti původnímu projketu,3 elektro rohože do kuchyně a koupelen, komín, hromosvod, probarvenou omitku do odstínu C2, trámek na pergolu a pouzdro pro posuvné dvěře. Potom ještě máme v dalším dodatku uvedené nadstandartní vypínače a zásuvky, obložený komín cihličkama (ve standartu bývá v barvě fasády), výtokový ventil na zahradní hadici a osvětlení do kuchyně LED bodovkama - 4ks = celkem 30tis.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@pajdousek njn malý detail, snad se tak moc nestalo, nezkoumala jsem, kde jsou přesně hranice ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenuliina nemyslim si, ze to je zrovna tak zásadní informace při výběru stavební firmy.. ;) :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
ahoj. i napriek starsej diskusii, najde sa niekto, kto aktualne stavia s Atriom? my uz cakame len na stavebko :) zatial s Atriom velika spokojnost :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nattereri aktuálně nestavíme, postavili jsme s Atriem domeček a už přes rok bydlíme Spokojenost:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blanca3 dakujem. uz sa nevieme dockat. v projekte mame zacatie stavby 12/2014, ale neviem ako to napokon v reale bude. este cakame stavebko (cca za 10 dni) a zakladova doska v decembri asi nie je ta najlepsia volba. inak super fotky :D
Odpovědět
Profilova fotka
@nattereri Gratuluju a úplně rozumím tomu nadšení :-) Pokud máte zahájení 12/2014 a už domluvený datum stavby, tak to tak podle mých zkušeností opravdu bude Mají trochu specifické řešení financování, neměl by to ale být problém Taky jsme dělali desku přelom listopad/prosinec a bez problémů Děkuji a držím palce:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blanca3 dakujem. ano, to financovanie je specificke, manzel bol z toho trochu nesvoj, ale pri vsetkych strenutiach boli z Atria otvoreni, a tak napokon suhlasil :D co ocenujeme je, ze vsetky polozky za co platime su zname do podrobnosti a bez nasho odsuhlasenia to jednoducho nejde - cize ziadne neprijemne prekvapenia na zaver :D ZD - tu to asi rozhodne pocasie :D vdaka za drzanie palcov
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že jednání mají velmi slušné a vstřícné a jsou ochotní odpovídat na stále se opakující otázky:-) Přesně, dopředu je jasné, co kolik stojí, o kolik se cena zvýší, případně sníží... ZD-počasí stále přeje,zatím to na sníh nevypadá Není zač Ať se daří
Odpovědět
Profilova fotka
@blanca3 tak. stavebne povolenie uz mame a termin montaze na 11.02.2015 :-D to bude mazec :-D
Odpovědět
@nattereri Já měl z jednání s obchodním ředitelem Atria dobrý pocit i proto, že po jednání a prostudování našich specifikací zcela otevřeně vzkázal, že bychom pro ně nebyli dost lukrativní kšeft. Takže buď v té době měli dost jiných "hejlů", na nichž se mohli napakovat, nebo naopak platili své lidi i najaté řemeslníky s dostatečnou rezervou dost dobře na to, aby se snažili válčit cenou, když už na to neměli technologicky. Snad to tedy byl z Vašeho pohledu ten druhý případ obdobně, jako když jeden známý s nimi v pod Řípem taky stavěl a nijak nenadával - jakkoliv se v jeho případě jednalo o bungalow, což byla oproti našemu komplikovanému víceúrovňovému RD technicky vzato "brnkačka". Takže držím palce - ale i tak na stavbu co nejčastěji choďte, vše foťte s co nejvyšším rozlišením a jakoukoliv pochybnost hned raději "rozmázněte", než to řešit, až to praskne (doslova).
Odpovědět
Profilova fotka
@beropa, to ma mrzi. ja zatial musim konstatovat len dobru skusenost (komunikacnu), ci uz emailovu cez cesku alebo priamu cez slovensku stranu, maximalnu ustretovost, ci uz co sa tykalo zmluvy (zapracovanie doporuceni nasho pravnika) alebo specifikacie. tiez nepatrime k ,,solventnym,,klientom, skoda :-D stavba je vo variante ,D,. ano, su drahsi, to je pravda, ale rozhodli sme sa pre nich. zatial nemame co vytknut a verim, ze to tak bude pokracovat . vdaka za drzanie palcov, na stavbe planujeme byt co najviac. mame aj z nasej strany zabezpeceny stavebny dozor. urcite sa podelim o skusenost :-)
Odpovědět
@nattereri Já Atrium nijak nehanil, naopak - to, že se "na rovinu" vyjádřili zcela korektně, naprosto slušně a hlavně téměř obratem, že halt nejsme jejich "cílová skupina" a že kvůli nám nehodlají své zacílení měnit, nám ušetřilo spoustu času. A to bylo (ač na první pohled paradoxně) moc fajn - hlavně ve srovnání s jinými, co nás doufali nějak "udolat". V téhle fázi výběru dodavatele tak Atrium patřilo k těm nejlepším, dále už z vlastní zkušenosti hodnotit nemohu. Ale jak už jsem psal, tak minimálně jednoho spokojeného (alespoň "navenek":-)) obyvatele jimi postaveného bungalowu znám a ani předtím jsem na ně žádné zásadnější blbé reference nenašel - jinak bych je svého času ani neoslovoval.
Odpovědět
Profilova fotka
@beropa ja som to nepochopila ako hanenie, ale vnimam to ako skusenost :-D som rada za kazdu reakciu, nie je ich tu az tak moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nattereri super, gratuluju:-) A ať to všechno šlape!
Odpovědět
Profilova fotka
@blanca3 ahoj, ďakujeme :) ...tak dnes už to začalo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nattereri super:-) To už máte nejspíš krov nebo už jste pod střechou:-) Těším se na fotky
Odpovědět
Profilova fotka
@blanca3 Ďakujem. Krov uz dnes máme, zajtra začnú so strechou :-D . Rastie ako z vody. A majstri sú super :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Je někdo aktuálně už ve fázi výstavby? My zatím jednání s obchodním zástupcem a jsme nadšeni :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?