Sousedé z projektu CG - Letňanské zahrady

Zdravím všechny potenciální sousedy! Najde se další šťastný majitel bytu v tomto projektu?
Odpovědět
1
2
8
@eloyn Zdravím, my kupujeme byt v domě D.
Odpovědět
@ronkap My budeme v domě B. Byli jsme se zrovna včera podívat, jak pokračuje stavba. Jedou docela rychle, přidám sem nějaké fotky, co jsme pořídili.
Odpovědět
@eloyn My bydlíme na Letňanech takže tam chodíme často procházkou, fotíme průběžně. Mohu potvrdit, že tam pracují neustále i o víkendu jsme tam viděli chlapy dělat.
Odpovědět
To je dobře, věřím, že tímhle tempem v červenci už budeme všichni bydlet :) A v které části Letňan teď bydlíte? Trochu se bojím, jestli v ranních a odpoledních špičkách bude stačit kapacita MHD...?
Odpovědět
Už se nám to rýsuje :)
Odpovědět
Bydlíme na kraji na Dobratické. Jezdí tam 2 busy,každý z jiné strany,ale ve špičce jedou cca po 6-7min. Prý by měl být časem na té jedné lince větší bus. Ale ty jízdní řády se pořád mění,za rok mohou být jiné.
Odpovědět
Nové fotky, tento víkend....
Odpovědět
Tak aby jim tempo vydrželo :D Co se týče toho MHD- Investor, co staví ty rodinné domky za CG svatosvatě slibuje, že až budou domky postavené, že bude i nová zastávka hned u těch našich bytových domů...ale jak jsem koukala na všechny ty předchozí plány městské části, tak je to spíš jenom pohádka. Plánujete nějaké úpravy teď do toho 29.05.? My trošku válčíme s kuchyní :D
Odpovědět
Jo taky jsme takhle informováni. Ale to uvidíme. Třeba až tam povede ten obchvat,.... Úprav máme hodně,máme to zadané u CG a čekáme na kalkulaceva a dodatky. Nebudem si nechávat dávat od nich podlahy (lamino) ,takže nám to musí odečíst z nadstandartů. Kuchyň jsme překreslili třikrát.
Odpovědět
My toho taky máme víc, hodně jsme přemýšleli na podlahou a nakonec dáme do obýváku s kuchyňským koutem vinyl, a kuchyň máme teď taky asi ve čtyřech různých variantách. Vymyslet něco funkčního a aspoň trochu designově ucházejícího je v tom prostoru docela dřina :)
Odpovědět
No my podobný prostor na kuchyň máme ve stávajícím bytě. Také jsem měla konkrétní požadavky a představy co tam chci a to se prostě realizovat nedalo, ale myslím, že s několika kompromisy jsme to vymysleli dobře. Ten vinyl si necháváte dávat od CG nebo sami??? Zajímala by mě cena od CG za metr. My si nakonec budeme dávat ty podlahy sami. Lamino je po pěti letech na kompletní výměnu.
Odpovědět
Vinyl bude od CG, až budeme mít nacenění, dám vědět přesnou částku. Podle konzultanta z CG by to mělo vyjít cca o 20 000,- navíc oproti laminátu na plochu 26 m2 . Na zbytek místností bychom chtěli nechat laminátovou podlahu, tak doufám, že v ložnicích vydrží víc, než pět let ?!!
Odpovědět
Článek se načítá
V ložnici asi jo, ... ale záleží jak kvalitní to lamino bude. V kuchyni a obýváku je to víc namáhané a to je děs.
Odpovědět
Podařilo se mi spojit s pánem z Barkotexu, který dělá podlahy. Byl moc milý a sdílný a nadiktoval mi všechny parametry podlah :) Laminát je Egger (řada speciálně vyráběná pro CG) a vinyl je od Designflooring- sada Van Gogh. Trošku jsem je projela googlem, a když se pánům od CG podaří to dobře položit, tak by měly podlahy vydržet leccos.
Odpovědět
Tak uvidíte, my budeme pokládat podlahy vlastní. Akorát nám s CG ještě nějak nebyli schopni sesmolit smlouvu k minulé etapě, takže nám to pořád prodlužují,.... už začínám být nervní
Odpovědět
Včera
Odpovědět
No tak to jsme na tom stejně, pán k tomu přidělený tvrdil, že do 10.06.2015 je to bez penále... a stále nemáme dodatky vyhotovené. Pokoušíme se mu zatím neúspěšně dovolat. PS: Moc děkuju za fotky :)
Odpovědět
Tak mě tedy písemně prodlužoval termín. A dnes to již jdu na CG konečně podepsat. Já je rovnou bombarduji maily. Na starosti nás má pan Pavera a většinou na mail ihned telefonicky reaguje.
Odpovědět
Tak zázraky se dějí, i nás má na starosti pan Pavera a zítra to s námi všechno podepíše.
Odpovědět
Tak my už máme smlouvu! ;-) 8-)
Odpovědět
Tak my též... teď bude chvilku oddech :)
Odpovědět
No já už vyřešila i dlažby a koupelny, dveře, kliky,... apod.,takže další etapu máme z krku a snad s dodatky končíme.
Odpovědět
Tak to my jsme se neodvážili chtít něco dalšího :D Momentálně řešíme to, že jsme údajně poslali platbu za dodatky moc brzy (ten den, kdy jsme to podepsali) a proto nás stále evidují jako dlužníky dané částky... situace bude prý brzy napravena, ale radši si dáváme od CG chvilku pauzu.
Odpovědět
Zdravím, další budoucí obyvatelé této lokality se hlásí. Budova D bude doufám již za rok našim hnízdem. Děkuji za fotky z výstavby, není moc času jezdit kontrolovat stavbu. :-) 1.termínovku máme úspěšně za sebou, tak snad bude vše ok a do října klid.
Odpovědět
My budem také v D budově,bydlíme na Letňanech,na stavbě jsme min 1x za 14 dní,někdy i častěji projíždíme procházkou s kočárkem,takže průběžně fotíme a vkládám sem fotky.
Odpovědět
Byl už se někdo podívat na stavbě? Má to v aktuálním stavu výstavby vůbec smysl?
Odpovědět
Myslím, že by se tam už mohlo jít, hrubá stavba je hotová, ale osobně bych ještě chvilku počkala. Teď se tam asi nic nevykouká...
Odpovědět
Z minulého týdne......
Odpovědět
@ronkap docela tempo, jak na tom pracuji ;) To se mi zase na CG docela libi - v dobe, kdy se nakupuje, tak se rovnou i stavi - a to dost velkym tempem. Co infrastruktura - uz tam take neco delaji (silnice, chodnicky), nebo zatim jen prasne cesty?
Odpovědět
Moc díky za aktuální foto. Koukám, že u nás na "D" pracují vizuálně nejrychleji, snad tomu bude odpovídat i kvalita. Vypadá to na pohled moc dobře, jen ty balkóny mohly být klidně o fous větší :-D S prohlídkou ještě chvíli počkáme.
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?