Stavba domečku na Berounsku

Profilova fotka
Ahojky. Budeme stavět na Berounsku, vesnice Svatá. Nemáme tu nějaké blízké či vzdálenější sousedy? ;-) :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
to tu nikdo není??? =-) :-(
Odpovědět
Profilova fotka
jak se vam to podarilo? jsem si myslela, ze na svate je zakaz staveni ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
no pozemek tam máme koupený už asi 4 roky a je vedený v územním plánu, s CHKO taky není problém, a plánuje se tam územní plán rozšiřovat a stavět dál na přilehlých polích... ty to tam znáš? aha, koukám, že máš v Pase Beroun ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to bude asi tim, ze uz to mate tak dlouho. my chteli loni v lednu na svate kupovat dum a kdyz jsme se jen tak poptavali mistnich, tak rikali, ze prazaci tam bezne koupi pozemek, ale az pak si zjisti, ze je na nem stavebni uzavera = nikdy si tam zadny dum nepostavi. ale pokud to mate uz takhle dlouho, tak by to melo byt ok, zvlast kdyz to mate zjistene ... znam to tam jen letmo, ale je tam krasne, to jo. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a kde nakonec jste koupili?
Odpovědět
Profilova fotka
pořád nikdo??? my už pomalinku začínáme...
Odpovědět
Ahoj, my jsme chtěli koupit pozemek s chatou od prarodičů v Černošicích, ale dozvěděli jsme se, že je tam stavební uzávěra ]-( A teď váháme, jestli má cenu čekat na rozhodnutí zastupitelstva jak dál (má se o tom jednat v první půlce 2008) nebo se na to vybodnout. Já bych to brala i s uzávěrou, aspoň na léto se tam bydlet dá.
Odpovědět
ahoj!my budeme stavět u Řevnic je to na trase Beroun ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj zdravím Beroun :-D U nás to bude Nový Jáchymov,takže hned za rohem :-D Ale stavba nakonec ne,teď se snažímeněkoho sehnat na prodej našeho projektu,trošku se nám to "podělalo" v rodině,takže mámevolný domeček,který budeme přestavovat a přistavovat ato už jsme měli vybháné i povolení na CHKO
Odpovědět
Profilova fotka
jééé, já myslela, že už tu ani nikdo nebude... zdravím všechny :-) charmed... to je těžké rozhodování... :-( petris ahojky :-) ferinko, bylo mi divné, že tu nejsi, z BRMS vím, že jste chtěli stavět :-) ;-) a ten domeček co se uvilnil - to je ten jáchymov?
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo správně měli jsme už začít stavět,všechno bylo nachystané jak jsem psala už i povolení ,aleVítkovi před Vánocema umřel taťka a babička,takže zůstal doma sám jen s mamkou :-( ,takže jsme se po přemýšlení rozhodli,že stavět nebudeme,že přistavíme kus k tomu jejich domečku. To co mají je dvougenerační ale je to dole 1+1 a na hoře 2+1,jako každý starý domek nepraktický s velkýma chodbama,tak jsem k tomu sedla a podařilo semi dobře si zahrát na architekta :-N Dole uděláme veliký obývák,jídelnu a kuchyni wc tam je i se sprcháčem a na hoře ložnici,dva dětské pokoje,velikou koupelnu a sušárnu, do zahrady k tomu přistavíme cca dvě místnosti,kde bude mít mamka soukromí a tím se nám to ještě právě zvěčí i nahoře. Pozemek co byl na náš domeček přímo sousedí tady se zahradou,takže to jen propojíme,stavět domek a ještě živitdruhý by jsme prostě neutáhli,takže to dopadlo takhle... Pak tu založím taky album,jak nám to půjde ;-) ,teď se jen snažím prodat ten projekt toho domečku co byl v plánu,ale zatím nikdo nic :-( Zatím jsme v době čekání,protože domek a všechno je v dědickém řízení a teprbe seto na Vítka převádí,takže čekáme,aby jsmemohli zažádat o hypotéku a povolení ]-( Strašně se to táhne.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak to čeká i nás:-) Vypadá to, že budem s petris sousedky:-)taky budem stavět u Řevnic, přesně na kraji Zadní Třebaně, takže v berouně na úřadech jsem častým návštěvníkem:-)
Odpovědět
Článek se načítá
V Třebáni tak tam moc dobře znám :-) To my budeme stavět na Halounech jestli ti to něco řiká veveřičko......... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No Veve ty jsi všude... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Feri: a víš že ne? Zjistila jsem, že máme hodně společného, přispěla jsem svou troškou do mlýna asi do třech témat a všechna máme společná:-)Nejen hrad:-) Petris: No jasan, já tam kousek bydlím, jsem přímo ze řevnic, Halouna znám celý život, dokonce jsme o nich taky uvažovali:-)Našli jsme tam pro nás pár mínusků, takže jsme je potom zavrhli:-(ale jinka je to úžasné místo a rostou tam houby a amj tam hospodu, kde mají vynikající pivko:-)
Odpovědět
no to je náhodička :-) Sice pár mínusů to má ale věřim že pár let se to změní a bude to tam bez chyby :-) Já to tam znám též celý život :-) naši tam maji chatu a bydlí tam i můj brácha ted, takže to tam max zmáklí :-) U Zrazavýho paviana jsme zrovna byli o víkendu, až do zavíračky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
svět je vážně malej:-) to se určitě někdy někde potkáme:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aby jste nakonec nebyly sousedky... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
téda.... jsem myslel, že už se tu z berounska nikdo nenajde a teď skoro sousedky :-D :-) feri, tvé představy znějí fakt super ;-) :-) těším se na albíko
Odpovědět
Profilova fotka
Akorát jsem k tomu dneska sedla a představy nakreslila,tak to jdu dát do albíčka,chvilku vydžte ;-)
Odpovědět
Vevericka, v Zadní Třebáni má chatu strejda :-) Uzávěra je tam pořád :-( Ach jo. To abych začala shánět něco jiného jinde. a přtiom v Černošicích se mi moc líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Charmed: vidíš, já se mu ani nedivím, je tam krásně:-) S tou uzávěrou je to problém, je i unás v Řevnicích, dokonce jsem zaslechla, že ti nedovolí stavět, máš-li pozemek menší než 800m:-(Ale Černošice byly vždycky super, jen v posledním roce jsou docela zničený mohutnou výstavbou moderního bydlení:-(Ale mít tam pozemek je bomba, má obrovskou hodnotu. Ale držím palečky, ať Vám to vyjde:-)
Odpovědět
Fakt v Řevnicich je také uzávěra? :-. To mě tam utekl pozemek jinak bychom stavěli tam, no ještě , že nám to uteklo tedy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
petris: jo ještě na konci roku tam uzávěra určitě byla:-(a myslím, že to zatím stále platí. Jinak obecně v Řevnicích se moc pozemků neprodává a když, tak to jsou nereálné ceny, tak se vůbec divím, že jste tam něco sehnali:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak je to v albíčku,co nás čeká je to jen malé,dala jsem ségře ať to nascenuje,tak za dva dny to bude pořádně čitelné :-D
Odpovědět
Profilova fotka
teda, to jsem netušila, že řevnice si to tak chrání... ferinko, takhle to fakt není moc vidět ;-) tak už se těším, až to bude vidět lépe ;-) a ty prodáváš ten projekt, co máš na obrásku od G-servisu???
Odpovědět
Profilova fotka
Lucikk:jo jo snažím se ho prodat,ale nějak se to nedaří i když s hodně velkou slevou,už jsem z toho zoufalá... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
lucikk:a kde na Svatý???Já tady bydlim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
feri, to se celkem divím.... jitie - fakt????????? no to je super!!! jak je jakoby dole pole se starým statkem a pasou se tam momentálně koně - tak naprosti, ten starý ovocný sad, tak ten nejhornější pozemek je náš. Víš kde myslím? A ty tam bydlíš kde? Máte tam svůj domeček, který jste stavěli????
Odpovědět
Profilova fotka
Lucik:taky jsem si myslela,že to nebude problém,ale asi je to tím,že by lidi nenapadlo takové věci hledat na netu,mám ho i na dražbě na aukru a co sem si všimla,tak ho má někdo ve sledování,tak se to třeba povede... Je krásný,obrečím to až ho budu někomu posílat,teda já už to stejně obrečela :-N :-D Tak to vím,kde máte ten pozemek,tam je to moc hezké místo ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?