Střední Čechy - Kladno. Kde bydlíte vy? Líbí se vám tu?

Ahojky holky, minulí rok jsem si koupili byt v Kladně Kročehlavech a moc se nám tu líbí. Kde bydlíte vy a jakpak se vám tu bydlí a líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! my taky bydlíme v bytě v Kročehlavech,ale zase ho chceme teď prodat,jalikož se budeme stěhovat do baráčku. Kde přesně bydlíte?!
Odpovědět
Ahoj bydlíme v Holandský u Tesca .. to se tedy máte, baráček by jsme taky brali ;-) Budete stavět nebo máte už postaveno???
Odpovědět
Profilova fotka
my v ul. V Bažantnici. My jsme oba původem z vesnice, na Kladno jsme odešli kvůli soukromí (už to s rodičema nešlo ;-) ) a teď jsme baráček zdědili...teda přesněji řečeno: vyplácíme ještě další 2 dědice. A jak to plánujete vy? Berete byt jako přechodnou záležitost nebo je to nastálo?!
Odpovědět
ahoj ,já jsem se do KD přivdala, kvůli mimi jsme taky pořizovali bydlení, zatím jsme tedy v paneláku, ale domeček bysme moooooc rádi ;-) kostičko, jak to máte s prodejem,moje sestra hledá byt kolem Phy,bohužel, teď je okurková sezona, je z toho nešťastná :-(
Odpovědět
no pokud nevyhrajeme ve sportce a nebo se neobjeví nějaké nečekané dědictví, tak ten byt máme napořád ;-) vzali jsem si ho na hypotéku a tu budeme platit ještě 23let :-(
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme vždycky snili o baráčku,ale nezdálo se nám taky reálný, ty hypotéky jsou šílený...pak jsem k tomu přišli jak slepí k houslím...štěstí v neštěstí :-| ... umřela babička přítele a najednou se karty obrátili.... Kony: co přesně chceš vědět?! :-) ... my to zadali dvěma realitkám asi před 2 týdny, zatím nikoho nenašli... je to byt 3+1, je družstevní, necelých 70 m2 i s lodžií, má te´d nový plast. okna, zateplení, fasádu, vevnitř je původní. Na zemi lina, jídro umakart... ale myslím, že v moc hezkým stavu...je to byt přítelový maminky, která tam bydlí od začátku,pak ji umřel manžel(táta přítele), ona si po čase našla novýho a teď bydlí u něj a byt tam ležel pár let ladem, tak nám ho dala. No a teď ho prodáváme, jelikož potřebujeme penízky na reonstrukci baráčku. :-p
Odpovědět
t.kosticka: ahoj:o) ty jsi se ale ztratila z beremese.cz....asi neni moc casu, že?? Takže jste to dávali realitkám?? ja myslela, že nechcete?! :-N napíšu ti do IP jednu dost dobrou realitku...nasi maji diky ni perfektni chatu..strejda potreboval rychle prodat byt, všude to šíleně trvalo.......ale tady v A REALITY GROUP prostě pohoda:o))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,také bydlíme v okrese Kladno. Máme starší baráček,takže nás čeká ještě spooooooooousty práce ;- ) . Jsme tu ale štastní a spokojení. Kostičko držím palce at brzo prodáte ;-) ;-)
Odpovědět
ANDR: a kde bydlíte přesně??? to se máte:o))) jsou to sice starosti, ale příjemné starosti:o))))))))) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo jsou to příjemné starosti. Bydlíme v Kokovicích mezi Slaným a Louny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj děvčata nějak to tady vázne,přidávám se mezi kladenačky :-D kostičko už jste to prodali??
Odpovědět
ahojda holky, zdravím nově příchozí :-D andrissku baráček je super ;-) je tam sice pořád co opravovat, ale je tam klid a pohoda. Já jsem vyrůstala v baráčku, ale teď bydlíme v paneláku ... a ten rozdíl je pořádný :-p snad se nám někdy poštěstí to změnit ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pemb držím palečky ať se vám to splní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky,můžu se přidat?I já bydlím kousek od Kladna- u přítele na Stochove,ale budem se tak za 2-3 roky stěhovat na Velkou Dobrou.Zdravím tě Kostičko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Macíííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Kostiiiiiiiiiii,koukala jsem,že jsi tu dlouho nebyla?Co byt,jak to s ním vypadá? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No te´d máme jednu paní přes realitku, která si zjišťuje, jestli jí banka dá na náš byt 100procentní hypotéku....tak uvidíme. Má velký zájem, ale to nic ještě neznamená...
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska nám Auličák hodil do kaslíku ( NOVÝHO :-D )...kalkulaci na ty podlahy, tak jsem strašně zvědavá...co zatím říkal předevčírem,když to tam byl měřit, tak to vypadá, že bysme aspoň 30.000,- s ním ušetřili
Odpovědět
Profilova fotka
To je hezky-do novzho kasliku,taky bych to uz brala. :-) Tak to je krasny,jako 30000kc usetrit,tak to je dost.A on dela ty dreveny? on ma nejaky stranky na netu nebo nejakej katalog? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě, že dělají jenom dřevěný, vždyť už jsem ti to říkala ;-) říkal Tomovi do telefonu, že máme sčíhnout tu kalkulaci a pak se s náma domluví a půjdem se k jeho šéfovi kouknout přímo na vzorky...Když nám to tam měřil, řekli jsme mu, že chceme třívrstvou dřevěnou - dub -rustikál...tomu stačilo....
Odpovědět
Profilova fotka
stránky myslím nemá,ale až s ním budem mluvit, o katalog si Vám řeknu
Odpovědět
Profilova fotka
Promin,ja vim,ze jsi mi to uz rikala,ja si to uvedomila az kdyz jsem to odeslala. ;-) Ale fakt to je krasny,tolik usetrit,30000kc je fakt znat.Ani jsem se te neptala,ty chces davat do vsech mistnosti ten dub - rustikal?
Odpovědět
Profilova fotka
dub rustikál dáme jen do obýváku a ložnice.zatím....v kuchyni,koupelne,wc,chodbě a šatně bude dlažba. A až se časem zmůžem na ten hořejšek, tak dřevěnou podlahu dáme i tam...tu samou (doufám)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj holky:o) Nevíte o nějakém dobrém pozemku, baráčku na přestavbu nebo bytu?? Nějaká dobrá nabídka?? Klidně i kousek za Kladnem.....?:o) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj holky, zdravím Kladeňačky, obzvláště Kročehlavandy, také se řadím mezi stěhující se z paneláku do domku a nemůžu se dočkat. Byt je na prodej (2kk, Švédská ul.) tak kdybyste věděly o někom, kdo shání, sem s ním, podrobnosti pošlu na vyžádání. :-)
Odpovědět
juhele: ahooooj:o) ani jsem nedoufala, že sem vůbec někdo někdy napíše :-N :-N a kam se stěhujete??
Odpovědět
safovaverca: Ahoj, jo dost to tady mrzne, asi to bude tím, že sehnat nějaké dobré bydlení na Kladně je bída, a když už člověk něco sežene, tak je to tak nechutně drahý, že mu na to ani banka nepůjčí. O pozemcích ani nemluvím, původně jsme chtěli stavět, ale nakonec jsme to vzdali, v Kladně byly pozemky např. v Rozdělově za takovou cenu, že bychom pak mohli akorát postavit stan :-D. Stěhujeme se asi o 1 km od našeho bytu :-), my se prostě za hranice Kročehlav nehneme :-).
Odpovědět
JUHELE: tak to jsi kápla božskou...přesně tak! na Kladněje to bída!! žádná skvělá nabídka..jen je to předražené a normální člvěk na to prostě nemá!!oni nutí člověka sezadlužit je proto, aby měl kde bydlet! se*e mi to! noo, v rzdělově je za 3.000Kč metr čtvereční!!! hrozný! :-p
Odpovědět
To víš no, do centra Prahy se odsud dostaneš rychleji než někteří Pražáci, letiště je odsud 15 minut, to je to, co žene ceny nahoru. Přitom skutečná hodnota nemovitostí na Kladně není ani poloviční, platíš prostě za to, že jsme u Prahy. Kamarádka řeší teď bydlení tak, že se prostě stěhuje do Mostu. Za cenu kladenské 1+1 tam bude mít 3+1 a ještě jim zbyde na nějakou rekonstrukci. No jo, ale hledej v Mostě nějakou slušnou práci :-| . Něco za něco. Když se teď dívám na manželské etudy, musím se smát, lidi se vzali, bydleli u rodičů, když měli štěstí, národní výbor jim přidělil byt, za novomanželskou půjčku koupili pračku a postel :-), ženská měla dítě, manžela jí odvedli na dva roky na vojnu. No a teď máš na vybranou, buď u rodičů, nebo zadlužit. No ale neměnila bych to s dobou před 25-30 lety ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?