Začínáme stavět dům na podzim 2013 - Zlínsko

Ahojky je tady někdo kdo by taky rád začal letos stavit? my jsme plánovali dostat domeček pod střechu a zatím jsme se ještě ani nevyhrabali ze země:-( neustále komplikace. Největší je, že jsme zřejmě špatně zvolili člověka, který nám má desku udělat :-( nemáte kontakty na schopné lidi ve zlinském kraji?
Odpovědět
Ahoj, my se chytáme začít za 14 dnů- doufáme, že počasí dovolí, ale ještě nám situaci koplikuje projektant, který není schopen dotáhnout svou práci do konce a pořád čekáme, jak dopadneme na stavebním úřadě. Chceme stavbu povolit veřejno právní smlouvou, tak snad nám to vyjde. Začali jste někdo kopat i bez povolení? Docela se toho bojíme, ale opravdu tu desku chceme udělat do zimy. Ted jsme také ve fázi, kdy vybíráme zedníky. Tak hodně zdaru :)
Odpovědět
Firma desku ještě vyšvihne, ale svépomocně bych do toho takhle pozdě nešel. Navíc všechny práce se teď prodraží, kvůli počasí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my cekame na papir-ohlaseni z uradu, v pondeli ho pry poslou. A v pondeli uz dorazi bagr a shrabne zaklady puvodni chaticky, v utery to zameri a ve stredu zacina vykop :) teda snad.
Odpovědět
Profilova fotka
@reparador my teda začali už o prázdninách, ale bez povolení ( bylo až za měsíc ) a taky jsme to řešili veřejnoprávní smlouvou, na stavebním úřadě to bylo vyřízeno za týden ;-) tak hodně zdaru, a nebojte se začít dřív. Taky jsem měla obavy, ale byly zbytečný.
Odpovědět
Profilova fotka
My dostali v Srpnu povolení, ale patláme desku sami s občasnýma pomocníkama tak to jde pomalu..navíc počasí na houbelec..furt pršelo...dnes konečně vylité pásy..a co? leje !!!! a plán je také postavit hrubou do zimy..s oknama... Ale desku máme komplokovanější- trošku kopec a izolace dokola..tak ta příprava trvala déle...snad cihly pojedou rychleji..
Odpovědět
My právě chceme udělat pouze tu desku, pořádně ji zazimovat a čekat na jaro. Snad se nám to povede. Včera se nám ozval zedník, tak snad se domluvíme a vše půjde tak jak my chceme a ještě na nás všechny vykoukne sluníčko :)
Odpovědět
Profilova fotka
My spěcháme ..zatím to tak nevypadá teda :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?