Zlín a okolí. Jak se vám tu žije?

Profilova fotka
Ahojky! :-) Jak se vám žije ve Zlíně a jeho okolí? Kde stavíte nebo bydlíte? Máte byt nebo domeček? Nový, starý, zrekonstruovaný, ... ? Těším se na Vaše příspěvky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tuli x-) Bydlíme v centru Zlína v garsonce. :-( A pořád řešíme, co dál. :-S Tak snad to brzy nějak vymyslíme. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky ze Zlína nejsem,ale mám tam ségru - ted zrovna kupovali domeček v nějaký vesničce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čau Zlíňačky, jsem si říkala, kdy to tu rozjedeme ;-) MY bydlíme na Jižních svazích v 3+1, ale není ten byt dobře řešený :-| málo místa...
Odpovědět
Profilova fotka
My bydlime na Jiznich svazich, taky mame 3+1. Kompletne jsme si ho zrekonstruovali, tak zatim je to fajn. Bydlime tady uz skoro 2 roky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to se máte, náš byteček je fakt malý, ale znám i daleko menší, tak si časem zvyknu =-)
Odpovědět
Profilova fotka
čau holky, vidím, že stejná sestava jako na koníkovi :-) :-) :-) Tak my bydlíme ve čtvrtdomku na Letné, taky jsme ho rekonstruovali, ale prodáváme ho a příští rok se stěhujeme do Vizovic, jsem zvědavá,jak si zvyknu na dojíždění...
Odpovědět
Profilova fotka
Pooh, jak máte ten čtvrtdomek velký, kolik pokojů? Ve Vizovicích je hezky, na cestování si určitě brzo zvykneš, ses tam tuším vdávala? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, to je sestava.... :-D :-D Pooh, já jsem se taky chtěla stěhovat do Vizovic. Do těch nových bytů. Ale vypadá to, že asi nebudem. Manža tam nechce. :-( Tak nevím. :-( Už jsem z té garsonky fakt nas... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj 0401, ten čtvrtdomek máme dole řešený jako obývák plus kk, je tam malá chodbička, sklep, pak schody nahoru a nahoře jeden velký pokoj, který je nachystaný na přepažení, lidi to tak většinou mají. Manžel ho zdědil, tak už jsme to neměnili. Jestli chceš, tak mrkni na www.ctvrtdomekletna.wz.cz mame udelane stranky kvuli prodeji. monrou - my jdeme právě do těch nových bytů na Janově hoře. Manža taky nechtěl, já taky ne, taky jsme celý život zvyklí na bydlení téměř v centru. Ale hledali jsme, hledali a je to slabé ve Zlíně. Na Jižňáky nechceme a nechceme rekonstruovat. Manžel na to není a už jsme to jednou prodělali. No a barák je drahý a to manža taky nechce, protože kdo by sekal trávu atd. Jo a Vizovice nejsou tak daleko, my tam jedeme 12 min od Lidlu autem, je tam vlak a busy co 10 minut. Doufám, že si zvykneme, za tu přírodu to stojí, krajní varianta je jít za pár let zpět do Zlína. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
monrou proč tam vlastně manža nechce? Můj řekl - jen přes mou mrtvolu - na vesnici ne a v létě se stěhujeme :-D jezdíme to tam okukovat a je tam nádherně, už se těším, jak budu s malým chodit na procházky do lesa. Jo, ještě mě napadlo, že bysme mohly udělat nějaký ten Zlínský sraz, psala jsem o tom na konikovi, ale nebyla žádná odezva. Že by nebyl zájem? Monrou . ty chodíš s Amélkou plavat? Jak to probíhá? Já jsem totiž ehm ehm neplavec a vody se bojím,ale chtěla bych, aby Davídek plavat uměl a chtěla bych se tam taky přihlásit.
Odpovědět
Profilova fotka
hoj holky - tak já jsem taky ze Zlínského kraje - stavět budeme v Kunovicích u Uh. Hradiště - teď jsme se právě přestěhovali téměř z centra UH - z bytu 2+1, který jsme si zrekonstruovali - bydleli v něm 2,5 roku a pak se rozhodli koupit pozemek a stavět! ;-) takže byt se prodal, bydlíme teď (tak na 2 roky) u tchánů... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pooh, ten ctvrtdomek je pekny, mate to uvnitr hezke. Myslela jsme si, ze je to tam mensi. Vypada to fajn. :-) Ja na Jiznakach vyrostla a pritel taky, takze jsme tu zvykli. :-) Ale stejne snim o domecku, snad se mi to jednou splni ... x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Dedulko, tak to bydlení u tchánů vás donutí aspoň rychle stavět. :-) My stavíme ve Staráku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,já jsem z Uherského Hradiště.Přidám se můžu?
Odpovědět
Profilova fotka
Tuliberka: děkuju, všechno jsem si zařizovala sama, hrozně mě to baví, chtěla jsem studovat design výrobků, no ale pak šla na marketing :-( Tak vidím, že všichni staví! ;-) , no, my máme už tak dost vysoký úvěr a to jen kupujeme byt.Takže barák nehrozí. Amelie001 - jasně, přidej se, konečně ten Zlínský kraj trochu rozkecáme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Díky,pooh.Jsem ráda,že ty Zlínské diskuze jsou.
Odpovědět
Profilova fotka
Me taky bavi zarizovani bytecku. Ale kdyz jsme rekonstruovali, tak bylo vsechno narychlo a bylo toho straaasne moc. Od vypinacu, podlahy, dvere, kliky, kachlicky, svetla, kachlicky, bodovky, kuchyn + spotrebice, koupelna, ... proste uplne vsechno. Ted uz si doladujeme jen obrazky a ja dekorace. Porad stehuji z mista na misto nejake svicky, vazy, kvitka ... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
dobré ráno karla6: a kde stavíte - u Moravy? nebo někde úplně jinde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tuliberka - jo, to narychlo znám. Pak někdy člověk vybere něco, co se mu potom vůbec nelíbí. Taky se myslím s časem mění trochu vkus, ale důležité je, že člověk potom k tomu svému bytečku nebo baráčku získává osobní vztah a zamiluje si ho ať už je jakýkoli ;-) ne?
Odpovědět
Ahoj Amelie, viděla jsem tě i na tématu Uherské Hradiště na Koníkovi. ;-) Taky jsem z UH, bydlím zatím v 2+1 u hotelu Morava. Dedulko :-) , u Moravy bych to nechtěla, na mě je to moc blízko hřbitova :-D . Stavíme u Salašky v Obilní čtvrti. Když jedeš směrem na Brno a ve Staráku hned za Salaškou zahneš doprava. A vy kde máte ten pozemek v Kunovicích? Můj pracovní obor jsou nemovitosti (právní vztahy k nemovitostem), takže kdybys něco potřebovala (nějaký problém), dej vědět třeba do IP.
Odpovědět
...jo, Amelie, a máme stejnou činčilu jako vy. :-) Naše se jmenuje Eduard. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja asi 2 mesice po ukonceni nasi rekonstrukce bych si vybrala uplne jinou kuchyn. :-D Jiste si dokazete predstavit, jak se tvaril milacek. :-D :-D
Odpovědět
Tuli, tys mu to řekla a nezabil tě? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
karla6, nezabil 8-) jsem tady! :-D :-D Az budeme menit, tak za 10 let. To si vyberu pekne v klidku. :-) Snad nekdy zalozim albicko a uvidite, jak bydlime. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, karli,my bydlíma na Rybníku(u zimáku),přítel chtěl kdysi dávno kupovat byt u hotelu Morava.No jo,koníkuju,beremkuju,střechuju :-D Jé,taky máte činčiláka,my taky Matýska(původně to byl Karlík)dostali jsme ho a přejmenovali. Edík,jejda,to je hezké.
Odpovědět
Tuli, tak nám sem tu kuchyň nafoť už teď, ať víme, o čem mluvíš. 8-) Amelie :-) , ne Edík :-D Říkáme mu fakt přímo "Eduarde". :-D No, a já mu říkám "teplý Eduard", protože se se mnou nechce bavit a mazlí se akorát s manželem. 8-) U Zimáku jsem nikdy nebydlela, ale bydlela tam spolužačka z Gymplu a byla s tím místem velice spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to nechtělo vypisovat,náš se taky nemazlí,přítel by byt nepustil,Rybník je fakt super.
Odpovědět
Profilova fotka
karli, nafotim, budu se snazit ... ;-) Ale ted se musim sprtat na zkousky. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tuli, nezavidím zkoušky :-S :-S fuj fuj, eště že už je to za mnou, co studuješ, UTB?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte holky, jen tak nakukuju, puvodem jsem taky zlinacka, ale prchla jsem do prahy.. clovek nidky nevi, treba se do zlina zase jednou vratim!! je tam kraaasne.. rodice se mi loni prestehovali na lesni ctvrt do puldomku, tak si tam ty navstevy poradne vychutnavam.. :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?