60 cm vysouvací digestoř do 80 cm skříňky u kuchyně z Ikey

Dobrý den, chtěla bych se poradit. Dle vašich zkušeností, šla by dát digestoř Ikea Utdrag (vestavná, vysouvací, šířka 60cm) do Ikea skříňky šířky 80 cm, výška 40 cm, výklopná skříňka? Vím, že toto není ideální kombinace, ale kuchyň už existuje, jen bych chtěla přidat digestoř. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@cibulenka1 Radím dát rovnou digestoř 80 cm. My dali původně 60 cm a není to dostačující, do půl roku jsme kupovali větší. Teď už jsem spokojená :-).
Odpovědět
Profilova fotka
já bych koupila rovnou širší digestoř, když bych měla širokou skříňku.
Odpovědět
@ba2te @blahova_andrea neskutecne dekuji za upozorneni, ze existuji digestore o sirce 80 cm, toto me vubec nenapadlo, jelikoz obvykle sleduji pouze sortiment ikea! opravdi dekuji!!! Bude to tedy velmi pravdepodobne vestavna digestor o sirce 80 cm:)
Odpovědět
Profilova fotka
@cibulenka1 není zač, gratuluji k dobrému rozhodnutí ;-)
Odpovědět
Rodice maji taky digestor 80cm, doporucili ji jim pri rekonstrukci- kdyz je ta moznost, je to nejlepsi. Para stoupa vzhuru a rozptyluje se do stran i presto, ze ji taha odsavac. Takze mate fakt stesti, ze to tak muzete udelat ;-)
Odpovědět
@cibulenka1 Dobrý den, právě řeším ten samý problém. Do skříňky 80cm potřebuju sehnat digestoř, ale nevím jakou koupit, aby pasovala. Kuchyň mám také z Ikey. Jakou jste prosím nakonec koupila?Šla bez problému namontovat do skřínky, která není od výrobce určená pro digestoř?
Odpovědět
My Utdrag mame a drzi na bocnicich 60cm skrinky, tak si spis myslim, ze by se do 80cm nedala zavesit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Dobry den, rada bych obnovila diskuzi. Mam stejný problém, potřebuji dat digestoř do 80x40 Cm skříňky z Ikea. Poradíte mi jakou mate prosim? Moc děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?