Co je automatické odmrazování v ledničce, jak to funguje?

Profilova fotka
Jdu pro radu, co to je automatické odmrazovaní v ledničce i mrazničce, jak to funguje v praxi? Máme totiž teď ledničku no frost to znamena žadná udřba! jen utřit :-) Ateď hledám vestavenou ledničku za nejaké rozumné penize, no frost je strašně malo a vše kolem 20-25 tis. co ž se mi zda moc. Tak uvažuji o tom automatickém odmrazovaní nevím jak to v praxi je musí se odmrazovat nebo něco čistit? to bych nerada..
Odpovědět
Automaticke odmrazovanie u chladnicky znamena, ze sa raz za cas chladnicka nachvilu vypne a lad na zadnej stene sa rozmrazi a stecie cez dieru do misky na kompresore, kde sa odpari. U mraznicky automaticke odmrazovanie nie je. No frost odstranuje vlhkost zo vzduchu v mraznicke a potom tam nema co namrznut.
Odpovědět
Profilova fotka
@pzad tak že stejně se musí rozmrazovat, že jo? a napadlo mě že regulace vlhkostí jak to má whirpool je taky neco jako no frost? =-) nebo to je zas něco jineho
Odpovědět
@oksanka07 No frost je len pre mraznicku. Neviem, ako casto sa rozmrazuje mraznicka s no frost. Regulacia vlhkosti v ladnicke je vacsinou len klapka, ktora otvara alebo zatvara privod (odvod) vzduchu do toho boxu. Systemy vitafresh a pod uz su trosku zlozitejsie a su aj drahsie (predpokladam, ze tu vhkost aj reguluju na zaklade cidiel a pod.).
Odpovědět
Profilova fotka
@pzad děkuji za vysvětlení jdu to prostudovat ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?