Dostupný kávovar?

Profilova fotka
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jaký si máme koupit kávovar max do 12 000, děkuji za typy :)
Odpovědět
Při předplacení časáku Moje psychologie za 1300Kč dávají kávovar Tchibo v hodnotě myslím 2500Kč zdarma :-) 8-) Ale to asi není to, co byste si představovala :) Jen mě to teď tak napadlo, že jsem na to narazila v posledním čísle ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mne rozhodne Nespresso... cenové se vejdeš a káva - mají asi 30 druhu kapslí. ..myslím že si každý najde tu svou ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jedine Nespresso, what else? pracovala jsem tam, kafe miluju a jsem az takovej magor, ze ho vozim s sebou na navstevy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych teda do kapslového kávovaru nikdy nešla, už jenom kvůli dopadu na životní prostředí - tolik zbytečného plastového odpadu... A hlavně, příprava kávy je rituál! Má máme úplně obyčejný Delonghi EC 680 BK cca za 4 tis. + obyč mlýnek. Jasně, dá to trošku práce, není to na jedno tlačítko, ale funguje skvěle. ;-)
Odpovědět
DeLONGHI ECAM 22.110 B Ja mam tento a super, je to automat, sam si mele čerstvou kávu a videla jsem v planeu ted akci za 8000
Odpovědět
DeLonghi ECAM 22.320 SB Super stroj, ale mám pocit, že už se nedá sehnat. Existuje ale ve vylepšené variantě 22.360 (i když za víc peněz).
Odpovědět
Profilova fotka
pro domácí užití je vhodné Nespresso.. velký výběr kávy a bezúdržbový.. pokud drazší kávovar tak z vlastní zkušenosti jedině Miele x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Italský pákový kávovar Rancilio Silvia (14000). Máme k tomu i mlýnek... ;-) Je to krása, umllýt si čerstvou kávu- ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
mám záujem si kávovar kúpiť, ale toto sú už docela staré typy, vie ma tu niekto naviesť nejaké značkové
Odpovědět
Diskuze tu http://www.primacafe.cz/primafrm/ pomůže mnohé osvětlit. Šťastnou ruku.
Odpovědět
Švagr a tchýně s tchánem mají tento https://www.k24.cz/product/193393/Ele... Super mašinka. Jediná nevýhoda je, že pokud dojde během přípravy voda, tak po doplnění neumí kávovar pokračovat. Musí se udělat káva nová. Ale to se člověk naučí sledovat. Mě by spíše zajímal nějaký levný vestavný :-)
Odpovědět
za mě taky Nespresso :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
máme tenhle v práci a neměnil bych, jdu do něj i domů, jen musí se dodávat kvalitní kafe cca 1kg za 600kč. Krups EA816B70
Odpovědět
Tak záleží hlavně jestli pákový, automatický nebo kapslový, každý je o něčem uplně jiném :) s tím De Longhi ECAM 22.110 B zkušenost mám, známí ho měli, kávu dělal dobrou, ale až moc často byl potřeba dát na opravu (možná to byl jen špatný kus, těžko říct).. pokud kapslový, tak jsem taky jedině pro Nespresso, kávě z kapslí jiných značek se podle mě nedá moc říkat káva, a z pákových zase můžu doporučit DeLonghi EC 680, ten mám doma, a za tu cenu zatím super. ;-)
Odpovědět
De'Longhi ECAM 22.110 B - Máme tento od vánoc a mohu jen doporučit... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?