Je dobrá věc automatické vypnutí u varné desky?

Profilova fotka
holčiny kdo máte varné desky je dobrá věc Automatické vypnutí ? mám vybrané a u některých to je a u některých né
Odpovědět
Doporučuji. Já si načasuji a jdu třeba sekat trávu a ono se mi to dejme tomu za půl hoďky vypne.Hlavně nekupujte Zelmer. Po záruce je po indukčce.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporuciji... je to dobry kdyz treba vařiš těstoviny a nechces to hlidat. (napis mi do IP co mas vybrano)
Odpovědět
myslíš minutku? tak to já používám hlavně, když vařím vajíčka ....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Je to dobrý a ještě lepší, když to funguje na konkrétní "vařič". Použiješ to u věcí, které víš, že se za určitou dobu prostě uvaří (vajíčko, rýže). Zapneš plotnu na minimální výkon, o kterém víš, že se bude ještě vařit. Pokud se mezitím budeš muset na chvilku vzdálit (dítě, záchod...), tak se nic nestane, a kdyby ses zdržela, tak se to pak vypne.
Odpovědět
Profilova fotka
Není to moc důležité, za cca 5 měsíců používaní nové desky jsem využila asi 3x. A 2x se to vyplo samo, i když jsem nechtěla (dělala jsem vývar, když na to cca hod. nesáhneš, automaticky se to vypne). Navíc se to furt vypíná, když ti na desku něco cákne, ale i když ji za chodu otírám vlhkým hadrem. Např. něco smažím, naprská mi olej okolo, vezmu vlhký hadr, že to otřu, a všechno se automaticky vypne a nejde zapnout, dokud to neosuším. Ale při mém stylu vaření, kdy občas zapomínám, že vařím (připálím i brambory), to potřebuju. Při vypnutí to hlasitě pípne, takže pokud si doma, můžeš hned reagovat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
asi to praktické je, ale já to nějak nevyužívám
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?