Jakou digestoř?

Zdravím, potřebovali bychom pomoc s výběrem digestoře. Nevím jaké značky stojí za to a jaké ne apod. Dost mě i zaráží, že na obchodech mají napsanou třeba max hlučnost 52dB, ale na energetickém štítku je 60dB Požadavky: Komínová - idealně nerez 60cm Recirkulace být nemusí - bude odtah mimo dům Výkon pokud se mám řídit m3 kuchyně x 5 tak potřebujeme 515m3/h, protože kuchyň je spojená s obývákem Čím tižší, tím lepší (kolik dB je tak nějak ideální max?) Cena - neradi bychom pořizovali něco nad 10.000,- Kč
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.alza.cz/concept-opk5660n-... máme tuhle...
Odpovědět
@vaseks Z té chytré nejsme. Na stránkách prodejců i štítku je hlučnost 64dB a v návodu mají 49-51dB?? Kde je tedy pravda? Jinak tato nesplňuje poslední požadavek - cenu kterou dost přesáhl
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj upřímě pokud máš cenu do 10tis tak tam moc tichou a kvalitni nepořidíš.
Odpovědět
Ja si myslim ze digestor s odtahem prez 500 se snad ani do 10 tis poridi neda. A ticha asi vubec
Odpovědět
zatím mi nej co jsme hledali vychází tato: http://www.guzzanti.cz/odsavace-komin...
Odpovědět
Profilova fotka
@eliskaxox Odtah přes 500 má Mora, hlučnost 67 dB, cena kolem 5 tis. max. ;-) Asi je hlučnější, ale jsem z domova zvyklá, takže nejspíš vyhraje. Potřebujeme navíc š. 90 cm a nechci za to utrácet ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dávám 800 m3 od CATA šířka 90 za 12 táců. 51-69dB, taky jsme chtěl Bosch ale to je rána, tak kompromis. Hlavně mi připadá, že to je stejně vnitřek jako má Bosch. A design skoro také.
Odpovědět
Taky právě vybírám digestoř, ale bude nad ostrůvkem. Může někdo doporučit? Ideálně v poměru cena/výkon. To, že bude o 5 dB hlučnější než o 5000 dražší konkurence asi vadit nebude. Díky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?