Jakou pračku zvolit?

Vybíráme pračku a sháníme nějakou do cca 7 tis. Kč, jelikož nepředpokládám,že by měla vysokou životnost z důvodu vyššího obsahu železa a manganu v naší vodě. Prosím poraďtě jakou vybrat. Nepotřobujeme nějaké supr funkce. Koukala jsem na značku Sharp, Whirpool či Beko. Děkuji za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
https://m.mall.cz/pracky-predni-plnen..., co tento typ? Má 5 let záruku a ve 2 elektrech nám tuto značku doporučili, že je bezproblémova
Odpovědět
ahoj, máme beko 4 roky, stála něco kolem 5000 a je super, po registraci máme 5 let záruku, na základě naší zkušenosti si tchýně koupila jiný model ( bez odloženého startu atd...), ale taky beko a taky dobrý , naši mají beko lednici, my i troubu atd... a se všemi spotřebiči jsme spokojení. Až odejde, půjdu do ní znovu, protože poměr cena - výkon je super. Nebudu si v dnešní době kupovat drahý spotřebič, protože servis se při poruše buď nedělá, nebo nevyplatí. Za mě beko. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My už máme druhou pračku Beko a nemůžu si stěžovat. Tak první jela 10 let bez jediné vady, pak tomu odešlo něco, co by výměna stála 4 tis., tak jsme rovnou koupili novou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tata ma Beko 9.rokem myslim..stala 4500Kc,ci tak nejak,jede denne cele ty roky bez problemu..kazdopadne pere lepe nez moje AEG za 3x takovou cenu,co v ni po par letech uz rachta a pochybuju,ze kdy vubec tech 9 let vydrzi..v dnesni dobe to podle me nema vyznam utracet za drazsi znacky,kdyz nic cloveku neprinesou...je to spotrebni zbozi a rozpadne se pracka za 5tis;stejne jak ta za 20tis...-
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, my mame Gorenje 5let, slim, predni plneni a tchyne si ji tehdy podle nas koupila taky. Nedoporucujem! Pri zdimani tanci po cele koupelne, odlozeny start je nam tudiz k nicemu. Tchyne uz ji ma opravovanou - motor. Ja bych do te opravy nesla. Zaplatili strasne penize za servis- je daleko! Motor vymenili, ale pracku musi porad hlidat.
Odpovědět
V roce 2007, skoro 10 let jsem koupila pracku Zanussi, tenkrát stála 6500, nevím, kolik by stála ted, vrchní plnění, a můžu doporučit všem. Měla jsem jediný problém, když jsem dala do pračky kalhoty se sponkou a ta se mi sekla, takže moje chyba, opravář opravil v záruce a od té doby funguje pořád bez problému. :-D
Odpovědět
my máme doma miele.
Odpovědět
whirpoolce bych se možná vyhla, máme doma 14 dní pračku Indesit - zatím dobrý, i když je hlučnější, za tu cenu ale zatím spokojenost. Na pračky whirpool jsem slyšela, že často odchází brzy po záruce řídící jednotka - sice tento problém byl třeba před dvěma lety víc diskutován, takže je možné, že se to zlepšilo ale nechtěla jsem riskovat.
Odpovědět
@jaasminka ahoj, za mě 100% beko, máme my, naši, tchýně, poměr cena - výkon naprosto super, záruka 5 let... doporučuji, na základě dobré zkušenosti s pračkou máme od Beko i další spotřebiče a nemám jediný problém.... ;-)
Odpovědět
my máme whirpool a už 11 let bez problémů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?