Jakou vestavnou mikrovlnnou troubu k vestavné troubě Electrolux EOC3430COX?

Ahoj, vybrala jsem si vestavnou troubu Electrolux EOC3430COX a nyní bych k ní ráda vybrala nějakou šikovnou vestavnou mikrovlnku. Taky aby to k sobě ladilo. Zatím se mi moc nedaří ji najít. Samozřejmě bych chtěla za málo peněz hodně muziky :-) Mikrovlnku používáme pouze na ohřev případně rozmrazování. Gril mám v toubě, ten už v mikrovlnce nepoužiji. Zase nechci uplně maličkou.. Moc děkuji za tipy případně foto sestav.
Odpovědět
Já mám ke své troubě objednanou Whirlpool AMW 491 IX.
Odpovědět
Profilova fotka
k te se hodi vsechny od Electroluxu EMS20107OX EMT25207OX EMS17006OX
Odpovědět
máme stejnou nebo podobnou troubu od Electolux a mikrovlnku k tomu máme tuhle: http://www.exkluzivnispotrebice.cz/p1... Je dražší (i když my ji nekupovali rozhodně za cenu jako na těchto stránkách, chce to pohledat),ale je fakt výborná, má i gril, zapékání pizzy apod. Můj muž má na mikrovlnky úchylku a je spokojený. A k troubě se nejlíp hodí i vizuálně....stejný design
Odpovědět
Mám, tuším, tu EMS20107OX a ten nerez je opravdu stejný. Malá bude asi vždycky, to u vestaveb prostě tak je:-) Popř. foto v albu.
Odpovědět
Já mám od pátku novou kuchyň a nemám v ní žádnou MT. A myslím, že nám chybět nebude ;-) Mám tu samou troubu a zatím se teda seznamujeme. Nějak mi nejde nastavit minutka, když je trouba v provozu. A nepřišla jsem na to jestli má předehřev, nevíte někdo? Jinak je úžasně tichá na horkovzduch :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?