Jakou vestavnou troubu?

Poradíte prosím někdo vestavnou troubu, ne moc drahou, se kterou jste fakt spokojeni? Je lepší trouba s teleskopickými výjezdy nebo raději trouba s pyrolýzou?
Odpovědět
Profilova fotka
@madla21 mám vestavnou troubu Electrolux EOC3430cox , má jak teleskopický výjezd , tak i pyrolýzu, peču dost - tak 1-2* týdně buchtu, 1* za měsíc dort, na vánoce cca 15 druhů vánočního pečiva, za mě veliká spokojenost - cena je dost slušná (kolem 9 tisíc) , pyrolýza je super, občas mi něco přeteče, dám pyrolýzu a trouba je jako nová . Používám jí od prosince, zatím není nic, co bych jí vytkla :-)
Odpovědět
@sabcav no ta se mi taky líbí, prošla do užšího výběru. Má chlazení dveří nebo trojsklo? Kvůli dětem potřebuji aby sklo bylo chladné a myslím, že někdo psal, že má ostré madlo :( takže to by byl problém
Odpovědět
Profilova fotka
@madla21 je tam trojsklo, dřívka jsou chladná :-) . Ostré madlo ? My podle tohoto madla vybrali všechny úchytky do kuchyně :-D , aby to ladilo ;-) . Madlo mi přijde normální, nejlepší to bude si ho někde v elektru ohmatat. Není tedy kulaté, je to vlastně taková hranatá placka s půlkruhem, ale nikdy jsem se neškrábla nebo tak ... A kvůli bezpečnosti dětí - máme holky 4+6 let a mimčo na cestě (a mé pohodlnosti se neshýbat) mám troubu ve výšce :-) ;-) ve věži (popř. koukni do mého alba kuchyně)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?