Jaký je minimální rozměr místnosti pro umístění a otevírání pračky?

Ahoj, přemýšlím, že přemístíme pračku do komory. Její šířka je 1,16 metru. Je to dostatečné pro umístění pračky (hloubka cca 52 cm, budeme kupovat novou, tak nevím přesně) a na otevření dvířek od pračky? :-)
Odpovědět
Pračku vrchem plněnou máme v místnosti 115x180cm a vešla se tam i s boilerem. Pro pračku jsme připravili podomítkový sifon, ale zase jsme zapomněli na podlahový. Naštěstí žádná nehoda zatím nebyla a sousedy jsme nevyplavili.
Odpovědět
My máme klasickou pračku a na ní sušičku v technické místnosti široké 1,2m délka asi 2,4 m (je tam navíc bojler sprchový kout pro psa el.skříň 2 expanzní nádoby, domácí vodárna, ovládaní solárů, vysavač, žebřík a vše na úklid). Takže se vleze i Vám, jen ji dejte naproti dveřím, ať máte více prostoru když budete nandávat a vytahovat prádlo ať se tam taky vlezete při manipulaci s prádlem. Můžete to vyzkoušet, poskládat si velkou krabici a zkusit si to.
Odpovědět
ahoj, my máme technickou místnost širokou cca 70 cm - zkrátka přesně na 60 cm pračku, nad ní míme bojler a délka místnosti je cca 150- 170 cm, takže místa je tam akorát na otevření bočního plnění, koš na prádlo, a technické zázemí - kýbl, koště, lopatka, vysavač. naprosto stačí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?