Jakou myčku zvolit pro užívání ekologických prostředků?

Profilova fotka
Chci Bosch ale výrobce nedoporučuje používání prostředku bez fosfátu. Já chci ale používat ekologické prostředky. Jakou myčku doporučíte? Případně jak vám myje s eko prostředky? Musí být plně integrovaná, světelný signál při mytí nádobí, příborová přihrádka, aby to detekovalo míru zašpinění nádobí...Děkuji všem za rady ;-)
Odpovědět
Mám myčku Bosch 4 roky a naprostá spokojenost. Rok používám ekologické mycí prostředky, tedy bez fosfátů. Nádobí krásně čisté a myčka spokojená. Zkoušela jsem tekutý od yelow z ořechů - ujde, pak tekutý od nějaké německé firmy (koupeno v Datartu, už nevím značku ale myje bezvadně) a chystám se na frost (máme od nich všechny čistící a prací prostředky a jsem max spokojená a dá se to už dnes běžně koupit). Doporučuji spíše gely než tablety.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám myčku Bosch 3 roky a jsem moc spokojená, doporučuju. Střídám eko a neeko (různé) a myje dobře. Mám plně vestavnou se světelným signálem, na příbory tedy košík. 3 základní programy - eko 50st., na méně zašpiněné a na více (60 st) + oplach a bohatě stačí.
Odpovědět
Máme taky Bosch a spokojenost :-)
Odpovědět
taky koukám po myčkách, ale asi budeme pořizovat jen tu 45cm
Odpovědět
S bezfostátovými prostředky zkušenost nemáme, ale používáme normální a jsme navýsost spokojeni - SPV66TX01E. A je to 45.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, toto nebude o značce ale o konkrétních typech. Doporučil bych se ptát přímo prodejců, u kterých budete kupovat. To že něco není Bosch neznamená, že nebude mít stejný problém jako popisujete a naopak.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?