Kde nakoupit spotřebiče?

Prosím, máte zkušenost s nějkým obchodem, který by Vám vyšel cenově vstříc, pokud v něm nakoupíte véce spotřebičů? Budeme zařizovat dům, takže budeme muset vybavit kompletní kuchyňskou linku a pak pračku se sušučkou. Možná i nějakou elektroniku.. Prostě nějaká hromadná sleva by se hodila.. :-) Ideálně by jsme chtěli značky Bosch nebo Siemens. Děkuji za tipy.
Odpovědět
Myslím, že takovou nabídku Vám udělá každé elektro ;-) Nebojte se jich poptat víc a pak si vybrat. Nestyďte se na slevu zeptat :-) Určitě někde pochodíte.
Odpovědět
Profilova fotka
take zrovna shanime, pouzili jsme vsechny mozne poptavkove servery stejne tak jsme to poslali naprimo do ruznych eshopu. Zatim se ceny lisi +/- 1000kc, ale dali jsme jim cas do konce mesice. Kdyztak @lpilar dejte vedet (staci do soukrome zpravy), kde Vam nabidli nejlepsi nabidku a zkusili bychom to i tam.
Odpovědět
my nechávali nacenit více menších prodejců, pak euronics - ten nás poslal do háje, že zakázka malého rozsahu pro ně není perspektivní a kupodivu nejlepší cenu nám udělal drobný prodejce a byli jsme spokojeni, doporučil nám třeba jinou digestoř, než jsme měli vybranou, dali jsme na něj a je fakt skvělá, má super tah, jsme spokojeni. Nakoupili jsme v http://www.mestovm.cz/cs/katalog-inst...
Odpovědět
Pokud budete chtít i malé drobné spotřebiče, tak doporučuji e-shop Elektro-Star.cz - http://www.elektro-star.cz/ za mě kvalitní značky aslušné ceny. Navíc doprava zdarma a dárky k nákupu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja nakupivala na www.housemode.cz a vysli mi tsm vstric a dali super ceny. Komunikace rychla, bezproblemova stejně tak jako dodávka
Odpovědět
@linda8286 jak nenapadne, dnes registrace a jeden jediny prispevek ;-)
Odpovědět
Dekuji za tipy!
Odpovědět
http://www.levneelektro.cz/, levne,a s reklamací nejsou problémy.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám udělali nejlepší slevu na Kase. Brali jsme troubu, lednici, myčku, indukci, digestoř.
Odpovědět
Profilova fotka
prvni kuchyn nam delalo elektro spacil z Brna - tenkrat jsem za nima prisel s cenama z ruznych eshopu a oni mi vse dorovnali a jeste dali nizsi sazbu dph. druhou jsme brali z ikea, vcetne spotrebicu. jinak nakupujem na kasa.cz, levneelektro.cz, nekdy mall a nekdy alza. vzdy bez problemu.
Odpovědět
@mitote Ono kdyz clovek hleda a nenachazi, zbyde cerpat z diskuzi.. a pokud chce clovek prispet, jak se toho domoct, nez ze kdyz se zaregistrujes? jaky selsky rozum.. :-p
Odpovědět
Máte někdo zkušenosti se spotřebiči Brandt?
Odpovědět
Článek se načítá
@linda8286 jasne, prvni a jediny prispevek odkaz na eshop s tim, jak je super a k tomu prazdny fotoblog... vis, stali uzivatele to tu uz nastesti znaji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@linda8286 tak tak má pravdu @mitote ;-) když se tu někdo zarigistruje, tak něco shání či potřebuje vědět, pokud něco nabízí a to hned v prvním příspěvku je to většinou prodejce a víc se tu neukáže ve většině případů.... taková je tu zkušenost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote vidíš, měla si pravdu... :-D už ani pes po ní neštěkne.... :-D @linda8286
Odpovědět
@petrsv1000 tak jako ta jeji odpoved byla totalne mimo misu :-N :-N :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote jj v tomto se nováček nezapře, nás nenachytaj :-D
Odpovědět
@petrsv1000 to vis, my uz pamatujem ledacos :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote no jo koukám, že už tu nějaký ten pátek strašíme :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Malý update k této diskusi, třeba se bude někomu hodit - právě poptáváme set kuchyňských spotřebičů - nejlepší ceny zatím nabídli housemode.cz a vestavne-spotrebice.cz. Uvidím, u koho nakonec objednáme, každopádně oba obchody mohu co se kvality komunikace a vyjítí vstříc zatím jen doporučit. Oproti tomu kasa, datart, planeo a electrolux se mohou jít vystydět - komunikace na bodu mrazu a osobně v prodejnách celkem tragédie.
Odpovědět
Profilova fotka
nám nejlépe vyšla kombinace eshopů, většinu spotřebičů jsme koupili na kuptotu.cz něco jsme plánovali koupit jinde ale nakonec nám nabídli ještě lepší cenu než co mají jako základní cenu. Myčka nám vyšla nejlépe na mall.cz. například vestavné spotřebiče a podobné servery nám takovou cenu udělat neuměli, sice to bylo víc námahy si to sepsat kde co za kolik a pak to dát dohromady ale vyplatilo se řekla bych. Na některé spotřebiče vyšla dokonce prodloužená záruka.
Odpovědět
Když jme zařizovali kuchyň my, brouzdal jsem po netu, abch si udělal nějakou představu. Pak jsem zašel do krámu v naší vesničce střediskový a měl jsem to za lepší ceny než na webu (tehdy to byl Brand). Tak jsme to vzali doma i z důvodu řešení případných reklamaci. Naštěstí za těch osm let nebylo co řešit. Obchod pořád existuje, jen mu přibývají pobočky :-) . Eshop nemaj,ale seženou v podstatě cokoli. Zkušenost mám s pobočkou v UJ. http://www.vfelectric.cz/
Odpovědět
Myslím si, že třeba na heurece si můžeš najít celkem zajímavý ceny a i když to bude z různých obchodů, tak potom si myslím že třeba to udělá i lepší cenu než by byla někdo i se slevou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?