Kterou značku vestavných spotřebičů preferujete?

Ahoj střecháčci :-). Chtěla jsem se zeptat jakou značku vestavných spotřebičů preferujete? A jste s danou značkou spokojeni? Do kolika peněz jste si jednotlivé spotřebiče pořizovali? Děkuji ;-) .
Odpovědět
1
2
Záleží na rozpočtu. Kdybych nekoukala na peníze, koupím si Miele, ale já jsem na peníze koukala. Nevybírala jsem vše od jedné značky. U některých spotřebičů jsem si vybrala nadprůměrně (myčka, trouba), u některých jsme vybrali obyčejné - mikrovlnka, lednice. Myčku jsem chtěla Bosh na základě dobrých recenzí v rodině a okolí. Indukci, troubu a mikrovlnku máme Electrolux. To jsem vybírala podle recenzí na netu. Lednici vybíral přítel a vybral Whirpool. Zatím jsme se vším spokojeni, ale máme je pouze čtvrt roku...Záleží, zda člověk hodně vaří.
Odpovědět
my máme objednané Aeg.
Odpovědět
@musilovaromana ... Děkuji :-). Já se právě pokukuju po tom Electroluxu. Chtěla bych všechny spotřebiče od jedné značky. Ještě máme dostatek času, ale chtěla bych si udělat alespoň nějaký přehled. Miele má výborné recenze, ale těch peníz je mi líto. A navíc na to nemáme.
Odpovědět
Bosch, ale spoustu máme i od Elextroluxu, protože je levnější. Mít všechno do jedné značky je podle mě nesmysl...
Odpovědět
My máme vše Electrolux, myčku, plynovou varnou desku, troubu i ledničku a maximální spokojenost. Hlavně s myčkou a jejím krátkým programem. Vše je v provozu již tři roky bez jakéhokoli problému :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zrovna taky vybírám spotřebiče a mám dva konkurenty, Bosch a Electrolux...a zdá se mi, že Electrolux vyhraje :) Cena se mi zdá rozumná a věci kvalitní, hodně hledím na Heuréku..
Odpovědět
Mám už třeti rok vše Siemens....kromě ameriky ta je Samsung. Vše bez problémů a hodně úsporné v el.
Odpovědět
@kotla ... Děkuji. Asi na tom budeme stejně :-) :-).
Odpovědět
Electrolux, mame od nich vse, dokonce i kuchynskeho robota a jsem zatim spokojena. Bydlime ale zatim jen necely rok.
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěli jsme spotřebiče do 20 tisíc..Já jsem na klasiku takže máme vestavnou troubu- 6.700,-, plynovou varnou desku-cca 3.500,- a výsuvnou digestoř- 2.500,- od Mory. Jen lednici jsem chtěla trošku lepší-vybírala jsem dle hodnocení dTestu a vybrala si Samsung za 12.900,--avšak z e-shopu kde jsme ji chtěli objednat nám volali, že mají jen jednu a že jsou u ní poničené dvířka, ale že nám nabídnou tu samou, jen už novější typ-běžně v obchodech za 18 tisíc, na netu se dá sehnat i za 16--za cenu těch co jsme chtěli my..Takže jsme skončili mírně nad rozpočtem, ale jsme spokojeni :-) Jinak kdybych měla na rozdávání šla bych taky do Miele :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Po roční zkušenosti s užíváním nových spotřebičü jsem došla k závěru,že na značce nezáleží.Je to kus od kusu.I myčku Electrolux s nejlepśími recenzemi jsme již reklamovali,stejně tak pračku a sušičku Bosch.Màme smůlu.Dívala bych se hlavně na dostupnost servisu a délku záruky jednotlivých značek.Top je Miele,ale neni pro každého.Vařit ale denně,tak bych určitě investovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz na to je rozpocet tak Miele
Odpovědět
Článek se načítá
jak píše @geodett : A) nekoukám na prachy - beru Miele. B) koukám na prachy + koukám na recenze a nekoukám na značku...U nás: indukce Zanussi, myčka Bosch, trouba Elektrolux atd. mimochodem zrovna na troubě je nápis: elektrolux-bosch-zanussi - tož asi bude "veliký rozdíl" mezi uvedenými značkami (hlavně v nápisu na výrobku :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Takže už finálně, Electrolux...Hlavně, aby to fungovalo co nejlépe a co nejdéle a pokrmy byly chutné :-D Když bych neuměla vařit, tak mě nespasí ani Miele :-D
Odpovědět
@barter ... No tak to vám vyšlo s tou ledničkou úplně parádně :-). Tomu říkám kup :-). Takový celkový rozpočet by se mi též líbil, jenomže budeme mít ostrůvkovou digestoř ta bude dost mastná. Ale za ledničku si taky určitě připlatíme. Každopádně děkuji za názor :-).
Odpovědět
@veef ... Tak to by mě opravdu naštvalo :-(. To je mi líto, že jste tak dopadli:-(. Každopádně děkuji za Váš názor, beru ho každopádně v potaz :-)
Odpovědět
@kotla ... Tak to s vámi naprosto souhlasím :-D :-D :-D.... Ještě zatím pokukuji. Ale dám taky určitě vědět, co jsme vybrali. Každopádně Vám přeji, ať to všechno dlouho funguje ;-) ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@petrazakova7 Určitě napište, jsem zvědavá co vyberete :) Já to mám zatím jen vybrané, bydlet budeme snad v půli léta..i tak bych ty spotřebiče měly vydržet :-D Mějte se
Odpovědět
Profilova fotka
Taky už pokoukávám jakou značku vybrat a jestli vše od jedné značky anebo kombinovat :-|
Odpovědět
Dlouho jsme váhali nakonec rozhodla 4 letá záruka a reference prodejce Zn.Blomberg( vestavná trouba,vest.mička.vest.mikrovlnka,indukční deska,odsávač) jen lednička s mrazákem od -samsungu.
Odpovědět
@kotla ... jééééé, vy se máte. Taky už bych se stěhovala :-) :-). Myslím si, že to není na škodu s vybíráním spotřebičů dopředu. Ba právě naopak, je to o starost míň :-). Plánujeme, že bysme mohli mít kuchyň hotovou někdy v létě, tak uvidíme, jak se nám bude dařit :-).
Odpovědět
@vief ... ty brďo, tak tuto značku ani neznám, abych se přiznala :-).
Odpovědět
my vybrali Siemens ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrazakova7 Zatím nemáme :-D Jen starosti a peníze, tak snad se stavbou vlezeme do léta. Hodně jsem chtěla bílé spotřebiče, přišly mi takové jiné, čisté...ale za cenu bílých obyč. mám černé/nerez s moc sympatickými vlastnostmi. @vief Blomberg mi také nic neříká, donedávna ani zn. Teka..asi se rozšiřuje trh.
Odpovědět
@kotla ... Já jsem se taky poohlížela po těch bílých, ale pak se mi to zrazu přestalo líbit. Klasika černé/nerez. Tím člověk nemá co pokazit :-)
Odpovědět
@kobymx5 ... A zatím vše OK. Jste spokojeni?
Odpovědět
My máme lednici Liebherr, varná deska Brandt, zbytek De Dietrich a zatím spokojenost... jinak jsme taky uvažovali o Boschy, ale vzhledem k tomu, že za stejnou cenu máme 4 letou záruku, tak jsme zvolili jinak... Bloomberg má kamarádka a zatím si chválí, taky 4 roky záruky... Blommberg je snad lepší Beko - jeden je určen na západ a druhý na východ, tudíž rozdíl kvality ve prospěch Bloomberg :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrazakova7 a aby toho nebylo málo,dosloužila nám stará TV.Dali jsme jí do opravy,po týdnu jsme se rozhodli,źe koupíme kvůli dětem novou.A co se nestalo?Novánešla zapnout ovladačem,tak jsme jí vezli rovnou na servis a čekali na opravení další.Už se tomu směju :-D
Odpovědět
Mam veskere kuchynske spotrebice vcetne pracky a susicky od Electroluxu
Odpovědět
@januliik15 ... Ten De Dietrich bude asi drahší, že? Ale hlavně, že vám slouží a jste spokojená :-) :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?