Kuchyňský robot Sencor

Ahoj, plánujeme nákup kuchyňského robotu a nejlepší poměr cena/výkon má Sencor. Máme koupit model STM 6350WH nebo STM 40WH? Pokud jsem to správně pochopila, tak 40 nemá mixér a ani ho nelze dokoupit, zatímco 6350 zase nemá v základu struhadla - ty jdou dokoupit za cca 600 Kč, ale na diskuzích jsem četla, že jsou tupá. Máte někdo osobní zkušenost? Preferujeme spíš struhadla než mixér, ale možná je to jen z neznalosti možností využití mixéru. Co všechno v tom mixéru připravujete? A jsou struhadla použitelná např. k nastrouhání brambor na bramboráky? Díky všem
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám sencor, nevím teď přesně který typ. Má mixér a ty struhadla jsem dokupovala. Nejsou nic extra, ale nastrouham na nich brambory právě na bramboráky, halušky a jde to. Stal 5 tis. Nevím, příště bych už koupila asi jiný.
Odpovědět
Mám ten první model, přesně čtyři roky. Stal se mým každodenním pomocníkem a bez něj bych byla jak bez ruky. Nejvíc využívám právě struhadla, každý den něco strouhám - mrkev, jablka, brambory, sýr, ořechy. Pořád funguje bez problémů. Je celokovový a tudíž těžký, což je velké plus, když se děla víc těsta tak se ani nehne.
Odpovědět
@andybrys Díky za reakci. To bude ten 6350. Jasně, není to žádné Porsche mezi roboty, ale najdi srovnatelný ve stejné cenové kategorii... pokud bys měla tip, budu za něj ráda.
Odpovědět
@mitoma Já si právě taky dokážu představit dost věcí, co se strouhá, ale nevím, jestli se mi kvůli 20g sýra bude chtít sestavovat a čistit robot... :-)
Odpovědět
@noemi77 Myslím si, že nejlepší poměr cena/výkon teda bude mít nějaká nižší řada Kendwoodu a nebo bych za stejnou cenu šla do Kitchenaidu z USA. V robotu jinak hnětu těsto, šlehám sníh, míchám krémy... atd.
Odpovědět
@noemi77 my strouháme vždy tak půl kila sýra a mám ho potom v lednici. Stejně tak jako zásoby zeleniny do mrazáku. Včera mi třeba strouhal hromadu křenu, ručně bych se asi z toho zbláznila 😂. Míchám v něm mletá masa, všechny druhy těst a, že fakt peču denně. Jsem za tu cenu maximálně spokojená. Jak jsem psala základ kvality je kovové tělo, vnitřek. Dávají na ně i delší záruku, což taky o něčem svědčí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?