Lednice "česká amerika" od firmy Concept - zkušenost

Máte prosím někdo zkušenost s lednicí amerického typu od firmy Concept? Konkrétně s touto: http://www.my-concept.cz/la8983ss-ces... Nebo dát raději přednost této lednici? Hisense RQ562N4AC1 Jak zakomponovat lednici mezi vysoké skříně z ikei aby příliš netrčela do prostoru?Hloubka od ikei je standartně 60cm. Napadá mě jen řešení-nechat si vyrobit od truhláře skřín na lednici s hloubkou 70cm a vysoké skříně (napravo od lednice) umístit 10 cm od zdi tak, aby lícovaly s lednici. Dělá se to tak? Mohou být skříně tak daleko od zdi? viz obrázek... děkuji za názory, nápady a rady střecháčci :)
Odpovědět
Opravdu tyhle lednice nikdo nemá a neřešil problém s hloubkou skřínek 60 +hloubka lednice 70cm?
Odpovědět
tak odpovím si sama :D ptala jsem se v jednom elektru a řekli mi, že firma Concept není příliš dobrá, prý nedoporučují kupovat od nich velké spotřebiče...takže zbývá Hisence-nemá někdo zkušenost?
Odpovědět
kupte si takovou lednici která jde udělat jako vestavěná, ...jinak takových lednic je plno...jen se tomu nerika amerika ale francouzská...máme ji taky jen zabudovanou
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím tuto lednici máme a zatím spokojenost, i když jen 3 měsíce v provozu. Vyhovovava nám rozměry, tichostí a cenou ( u nás 21000 kč). Hisense byla taky mezi favority. Všechno je to čína, takže je vlastně jedno jak se to jmenuje a kdo to prodává. Mám pouze fotku vystřiženou z videa tak se nelekněte :-).
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@oskar83 moc děkuji za odpovědi a za fotky, pomohl jste mi, půjdeme do ní taky :D stále šlape? Jak píšete, skoro vše je to z Číny...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?