Lednička s mrazákem Samsung RB33J3215SS/EF vs. RB37J5005SA/EF

Profilova fotka
mate niekto s nimi skusenosti? akosi nam vo vybere zostali dve a nevieme sa rozhodnut (nezalezi nam na design ale na vlastnostiach) ... popripade nejaku inu samsung s ktorou mate skusenost? viete doporucit ci nedoporucit?
Odpovědět
@bebekeksy Ahoj, nemáme ani jednu z nich, ale velmi podobou té druhé, tj. máme bílou RB37J5029WW/EF. Velikostně jsou stejné, rozdíl je v detailech (tzn. ta naše je úspornější). Jsme s ní velmi spokojeni, lednice je tichá (a to jsme se zbavili Siemensu, ktery byl podle papiru tissi (37dB), ale byl slyset - servis se tvaril ze si mame zvyknout, ze hodnoty 37 nedosahuje a je to ok. Ale neni to o absolutni hodnote ale o tom, ze motor jede skoro porad a vyluzovalo to zvuky, ktere byly sakra rusive). Ano, tuto lednici take slysime, ale... . Protoze mame superodhlucneny byt a zvuk lednice ma monotonni zvuk, tzn. ne vice typu zvuku, tak neni tolik slyset jako ostatni podobne typy. Ale je to samozrejme individualni, spouste lidem hluk nevadi. (LG - hlucna, vibruje - videli jsme zive v LG showroomu, Siemens - hlucny). Zvolili jsme bilou barvu, nebot na nerez jsou otisky videt, na bile podstatne mene. Kuchyn je bila a ladi super. Display neroporucuji, kazi to jednolitost a diody jsou hodne rusive. Lednice ma ovladani uvnitr nahore a stejne to clovek meni jedou za rok, takze je to jedno. S lednici jsme hodne spokojeni, jednoznacne doporucujeme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
ahoj, máme lednici Samsung RS68N8242SL/EF. Lednice je velká a vzhledově moc hezká a až do nedávna jsem s ní byla spokojená. Po cca 8 měsících užívání začala totiž lednice velmi hlučet. Hluk je opravdu hodně velký. Na info lince Samsung mi bylo sděleno, že se jedná o běžný jev, že lednice nachlazuje. Za ty peníze mi to přijde opravu nehoráznost. Dělá to už týden (s přestávkami) a je to opravdu velmi obtěžující (máme obývák spojený s KK). Za ty peníze ji opravdu nedoporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?