Lednička

Ahoj nám takový problém s ledničkou. Je stará necelé 2 roky. No a jak je dole šuplík na věci tak tam půd ním nám pořád vodu ne moc, ale když vysunu šuplík tak to kape na zem. Odtokovy zlabek je ok i to čistím kartáčem ale nepomáhá. Nevíte někdo čím to může být? Děkuji za rady
Odpovědět
Profilova fotka
My máme whirpool asi 10 let a dělá to minimálně 8 let taky. Samozřejmě taky čistý odtokový kanálek. Důvod nevím, možná se sráží nějaká větší vlhkost. Jestli to je normální nevíme, vždy to jednou za čas vytřeme a je to. Jednou tam byla trochu plíseň, tak to manželka dělá častěji tak jednou za měsíc, taky to není bůh ví jak hrozné.
Odpovědět
Profilova fotka
@vlada24 souhlasím, taky mám Whirpool a taky to dělá.
Odpovědět
Nám to tiež začalo robiť asi pred pár mesiacmi, je pravda že chladničku máme už dlhšie ale je pravidelne umývaná. Takže to len poutierame a hotovo.
Odpovědět
Měl jsem stejný problém. Možná máte ucpaný odtok vody ve žlábku na zadní stěně ledničky. Nestačí to vyčistit kartáčkem. Zkuste "proštouchnout" pevnějším drátem dírku, která je na nejnižším místě žlábku a kudy má odtákat kondenzát z ledničky ven. Prostě ten drát musíte zasunout poměrně hluboko, abyste se dostali ven z ledničky resp. z toho odtoku.
Odpovědět
Pozerám že nie sme jediný komu sa to stalo😞
Odpovědět
My máme 7 let Liebherr a nedělá to teda nikdy, spíš namrzne mrazák, že nejde otevřít šuplík ale voda nikde nestojí
Odpovědět
U nás se to děje v ledničce také, pořád jsem tomu nepřišel na zub, kde je hlavní probém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?