Multifunkční kuchyňský robot Thermomix, jste spokojeni?

Zdravím všechny, všimla jsem si, že je tu už na toto téma diskuse, ale není tam moc příspěvků a je celkem zastaralá. Ráda bych obnovila toto téma a obrátila se na vás všechny s prosbou o radu. Již delší dobu přemýšlím o koupi Thermomixu. Nemohu se rozhodnout. Máte s ním osobní zkušenosti? Oficiální informace na webu jsem si nastudovala, jsou velmi kladné, ale mě právě zajímá spíše názor uživatelů tohoto přístroje, kteří ho mají doma. Jak moc ho využíváte, zda se vyplatí, jestli je jeho ovládání příjemné,...? Budu vám hrozně moc vděčná za jakýkoli názor. Děkuji! Niki
Odpovědět
Profilova fotka
@nikita_z_prahy Nemam osobni zkusenost, ale jen od kolegy, ktery ho dostal jako svatebni dar.. moc nadseny z toho neni, ze pry omacka se v tom sice udelala lehce, ale je toho tak 1,5 porce (podle toho jake porce si dava, tak bych rekla, ze to budou tak 2 bezne, ale i to je stejne pro rodinu male mnozstvi..) ze by v tom delal neco jineho to jsem od nej jeste neslysela, takze jak moc vsestranne vyuziti to realne ma to tezko rict..
Odpovědět
@nikita_z_prahy Mám tento https://www.google.cz/search?q=thermo... a jsem max. spokojená, mám ho přes deset let a používám ho na vážení, vaření ( hlavně polévek ), super je také strouhanka, mletí ořechů, máku, dělám v něm i těsta na vánoční cukroví. Takže já ho moc doporučuji :-)
Odpovědět
Děkuji vám za obě reakce :-) ililina to zní moc dobře. Ráda bych si ho ještě stihla pořídit před Vánocemi, aby zažil křest ohněm a pomohl mi s přípravou všemožných jídel i cukroví pro celou rodinu. Peču moc ráda a spoustu druhů... ráda slyším, že se v něm dá těsto krásně připravit. Přesně takového pomocníka, co umí vše, už nutně potřebuji. Nevíte jaká je dodací lhůta po obědnání?
Odpovědět
Profilova fotka
@nikita_z_prahy my mame, ale presne jak psali v d-testu - udela spoustu veci ale nic na 100%. Kdybysme ho nedostali uz hodne davno jako dar, tak bych ho rozhodne nebral. Pokud robot, tak Bosch MUM pripadne neco od Kitchen Aid. Ad vareni v TM - pokud nekdo neumi varit normalne, tak mu to muze vyhovovat. Ja nedam dopustit na klasiku - nerezove nebo smaltovane hrnce a indukci. Na michani testa klasicky robot s hakem - videl jsem testo z TM a z Bosche a neda se to srovnat. Mak je take lepe pomlety na normalnim mlynku.
Odpovědět
Ivuška@nikita_z_prahy ,já mám nejnovější Tm5,je na trhu od září 2014,k tomu paměťová karta s recepty,super pro moderní ženy spolu s knihou.je to super pomocník a to jsem si myslím dobrá kuchařka a rádoby pomocníků v kuchyni vlastním dost ,ovšem tento výrobek předčil veškerá má očekávání ,dělám v něm úplně vše,počínaje kašiček ,přesnídávek pro dítě ,polévek ,omáček knedlíků,zmrzliny ,no prostě naco si jen člověk vzpomene.Vždy se najde někdo ,kdo obrble všechno a všechny.Firma nabízí i předvedení výrobku a ochutnávku z něj vyrobených.Radím napište na vorwerk,nebo zavolejte na bezplatnou linku.I já takto postupovala a nemohu litovat. :-) :-)
Odpovědět
Moc jsem neměla bohužel teď čas to řešit, chtěla jsem si Thermomix pořídit před Vánoci, ale bude to spíš opožděný vánoční dárek. Nevadí, budu se na něj těšit o něco déle :-) ještě jednou děkuji za Vaše rady a postřehy. Moc mi to pomohlo. Asi bych byla ráda za to předvedení výrobku, tak tam určitě zavolám. Díky za tip ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?