Nákup vestavných spotřebičů

Zdravím, rád bych se zeptal Vás,co jste řešili do nové kuchyně nákup spotřebičů,jakým způsobem učinit nákup? Koupit vestavné sety? Oslovovat prodejce,kdo mi nabídne nejvyšší ,,množstevní slevu? Moc děkuji za odpovědi,budu rád za každý názor.
Odpovědět
Profilova fotka
v byte jsem si pozjistoval ceny spotrebicu ktere jsem chtel na e-shopech a pak dosel do kuchynskeho studia jestli mi vyrovnaji cenu. udelali to. v dome jsem pak bral kuchyn z ikea i s jejich spotrebici kvuli 5 lete zaruce. cast pak z e-shopu (drez, odsavac)
Odpovědět
Já si vypsal všechny požadované spotřebiče a k nim obvyklou cenu na heuréce. Pak jsem poslal poptávku do internetových obchodů a jejich nabídky porovnal s heurékou. Pak jsem to sečet a vybral nejvýhodnější nabídku. Samozřejmě se dá vyjednávat, e-shopy slyší na konkurenční nabídku a jsou schopni cenu dorovnat. Co jsem vypozoroval, tak dost e-shopů dokáže udělat mnohem lepší ceny na konkrétní značku, někdo se specializuje např. na Electrolux a tam se dostane hodně nízko oproti konkurenci. Ale slyšel už jsem i o postupu jak píše @jumpmans - odnést nabídku místnímu prodejci a oni jsou ochotni tu cenu také dorovnat. Obě varianty jsou možné, záleží jak moc vyjednávací a smlouvací typ jste. Nikdo vám nedá nejlepší cenu pouze na základě poptávky.
Odpovědět
my jsme si nadiktovali přesně co chceme, pak nám to nacenili, pak jsme přišli s tím, že tam a tam to mají za takovou a makovou cenu oproti nim, tak to ponížili...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?