Pění mi myčka - čím to zneutralizovat?

Profilova fotka
Měla jsem napad k nezaplacení. V bytě necháváme myčku a chtěla jsem ji novým majitelům ještě " vyčistit ", ale tablety už jsem neměla , tak jsem do ní dala trochu saponátu :-( a teď stále pění a pění. V noci pěna opadla,šla jsem ji zkontrolovat, zapla znovu a pění snad ještě vic :-| . Poraďte, vůbec nevím čím to zneutralizovat. Zítra odpol.byt předávám.
Odpovědět
Profilova fotka
no... pěkná hloupost, takhle se může myčka poškodit. Zkoušela jste jí vytřít vodou, co program na oplachování?
Odpovědět
no saponat je pravdepodbne rozpustený v nadrzke kde sa sype sol cize tu treba povyberat odcerpat vodu z nej nasledne opakavane pozalievat a zase odcerpat, najednoduchsie je podla mojho nazoru vybrat sol dat oplachovaci program viac krat za sebou, ked prestane penit dat daky dlhsi parny program na overenie a potm dosypat sol
Odpovědět
ahoj, taky se mi to jednou stalo, pořádně jsem vytřela myčku od pěny a pustila jí opět a zase to pěnilo jako tobě, takže jsem jí nechala vklidu jet a dala jsem k ní hadr a jak začala pěnit znovu tak opět jsem vytírala okolo ní a jak dojela tak jsem jí opět vytřela a pak to bylo už v pořádku, ale už bych to nikdy nedělla. myslela jsem si že se té pěny nezbavím.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?