Plně integrovaná myčka nádobí - lze ji používat než truhlář vyrobí přední desku s úchytem?

Profilova fotka
janka12 Prosím majitele plně integrované myčky nádobí (bez ovládacího panelu na přední straně) o radu, zda lze dočasně myčku používat, než mi truhlář vyrobí přední desku s úchytem a připevní ji. Truhlář na mě bude mít čas až za 2 měsíce a já bych myčku ráda koupila teď. Obávám se, že dvířka nebudu bez desky moct otvírat a zavírat a myčka mi bude na nic. Prosím o zkušenosti. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží asi taky na tom, co je to za myčku, ta naše jde takto použít, stačí zatlačit na dvířka a motorek je otevře. Takže i pak s přední deskou není potřeba žádná úchytka. Je to Bosch a označení mám v albu užší výběr. Jestli jde použit jiná myčka bez této funkce to neporadím, nemám zkušenost. Ale asi tahem z boku by to jít mohlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Muzete, mi dvirka upadla a myju tak uz nekolik mesicu:-))
Odpovědět
My máme myčku ještě nezabudovanou (ovládání shora) a vpředu má otvor jako úchytku.
Odpovědět
Máme myčku od Whirpoolu a jede i bez dvířek. Má i vepředu úchyt na otevírání, který se zakreje pak dvířky kuchyně. Jediná nevýhoda bez dvířek je, že otevírání počítá s váhou dvířek a tak nedrží bez nich dole a pořád se zavírá.
Odpovědět
Profilova fotka
Naše myčka (IKEA) má takový jakože úchyt, dala se používat v pohodě. Jenom je dobré mít nad ní aspoň tu desku nebo ji zatížit, jelikož jinak se při otevření naklání, na rozdíl od myčky volně stojící. nejlepší by bylo, kdybyste se zašla podívat do nějakého elektra na myčku značky, kterou chcete koupit, jestli má tu provizorní úchytku. Nebo si stáhněte návod na montáž z internetu, tam to taky bývá vidět...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?